Handbal / Potaissa Turda a terminat anul pe 10

Foto: Dan Bodea

Echipa masculină de handbal Potaissa Turda a terminat anul 2014 pe poziția a X-a a clasamentului Ligii Naționale. Clujenii au fost învinși, miercuri, în deplasare cu scorul de 26-28, de HC Odorhei, în ultima etapă de campionat programată în acest an. Eliminați din cupele europene, unde au evoluat în premieră, handbaliștii lui Horațiu Gal au încercat să dea o replică dârză celor din Odorhei.

Potaissa Turda a fost revelația ediției trecute a Ligii Naționale, pe care au condus-o în clasament mai bine de două treini, dar au cedat pe final de sezon și au încheiat campionatul pe locul 3, medaliile de bronz reprezentând deasemenea o premieră pentru echipa din Turda.

Meciul cu HC Odorehi a fost aprins, controlat aproape în întregime de echipa gazdă și extrem de aprig pe final, când clujenii au evoluat în superioritate numerică și puteau să egaleze. Cu 10 goluri marcate Lazăr a fost cel mai bun om al oaspeţilor, echipă la care s-a mai remarcat Adomnicăi cu 4 reuşite.

Patru victorii, un rezultat de egalitate şi 6 înfrângeri au contabilizat clujenii în cele 11 partide disputate în această ediţie de campionat. Potaissa a acumulat astfel, 13 puncte şi termină anul pe locul 10, la 3 puncte distanţă de locul 8, ultimul care duce în faza play-off.

Distribuie:

Postaţi un comentariu