Handbal / Potaissa se desparte de doi jucătorii

După două sezoane consecutive în care s-au calificat în cupele europene, Potaissa Turda se desparte de doi dintre cei mai importanți jucători, Cîmpan și Szopka / Foto: Dan Bodea

Echipa masculină de handbal Potaissa Turda, ocupanta locului 4 în recent încheiata ediție de campionat, se desparte în această vară de doi dintre cei mai importanţi jucători din ultimele sezoane. Flavius Cîmpan şi Răzvan Szopka au anunţat conducerea clubului că nu mai vor să continue la gruparea clujeană.

Extrema dreaptă Flavius Cîmpan a jucat la Turda vreme de patru ani, a cucerit medalia de bronz a campionatului în ediția 2013/2014 și a ajuns în lotul național de seniori al României. Handbalistul a ajuns la o înţelegere amiabilă cu oficialii clubului pentru încetarea colaborrării.

„Da, Flavius pleacă de la Potaissa, după patru ani de colaborare în care am avut și noi, clubului, și el personal, nenumărate reușite împreună. Consider că aportul lui în rezultatele noastre a fost unul esențial, fiind unul dintre cei mai talentați jucători care au făcut parte din lotul nostru și despre care sunt convins că este printre cele mai bune extreme dreapta din România. Flavius ne-a anunţat că este în căutarea unei noi provocări.

Noi îi mulţumim pentru tot ce a făcut pentru echipa noastră, iar ușa la Turda îi va rămâne deschis pentru viitor și va fi mereu primit aici ca acasă”, a declarat conducătorul Potaissei, Flaviu Sâsâeac. Flavius Cîmpan are 25 de ani şi este un produs al şcolii de handbal Minaur Baia Mare.

Şi portarul Răzvan Szopka se desparte de gruparea ardeleană după două sezoane, în care a obținut medalia de bronz a ediţiei trecute a Ligii Naţionale. Szopka a ajuns la Potaissa Turda în vara anului 2013, transferat de la ”U” Cluj. Ajuns la 31 de ani, handbalistul maramureşean a anunţat că nu va continua la formaţia din Turda, alături de care a participat în acest sezon în Cupa EHF.

“Au fost doi ani frumoşi, le mulţumesc colegilor, celor din conducere şi staff-ului tehnic, dar este momentul să plec. Nu am semnat cu nimeni, dar sunt în discuţii cu mai multe echipe.”, a spus Rãzvan Szopka.

Distribuie:

Postaţi un comentariu