Handbal / Potaissa a câștigat, dar n-a întors rezultatul

Potaissa Turda a câştigat cu 26-23 returul cu RK Nexe, din Cupa EHF, dar a ratat calificarea în grupele competiţiei / Foto: Dan Bodea

Handbaliștii de la Potaissa Turda au învins în returul cu RK Nexe, din turul trei al Cupei EHF, scor 26-23, dar nu au putut întoarce rezultatul din manșa întâi, în care au cedat la 15 goluri diferență. Eliberați de presiunea calificării, la Turda handbaliștii Potaissei au evoluat cu multă ambiție, au făcut spectacol pe parchet și și-au creat numeroase oportunități de a înscrie.

De douăsprezece ori au ajuns în situație de unul la unu cu portarul croat handbaliștii lui Horațiu Gal. Defensiva avansată și agresivă a clujenilor le-a dat peste cap planurile tactice ale vizitatorilor însă, în ciuda dominării totale scorul s-a menținut strâns, gazdele nereușind să se desprindă decisiv. În minutul 49 croații au reușit chiar să egaleze, dar finalul le-a aparținut tot clujenilor care au obținut astfel o victorie de palmares, la prima prezență în întrecerile continentale intercluburi.

Potaissa Turda va disputa săptămâna viitoare, luni 8 decembrie, ultimul meci oficial din acest an. Clujenii vor evolua în deplasare la HCM Minaur Baia Mare în optimile Cupei României.

Distribuie:

Postaţi un comentariu