HANDBAL MASCULIN / Minaur a măturat pe jos cu Oradea

Foto: Tania Purcaru

Băimărenii se află într-o formă excelentă înaintea startului Ligii Naţionale.

HCM Minaur Baia Mare străluceşte în jocurile de pregătire. Maramureşenii au disputat două amicale în compania divizionarei A, CSM Oradea, formaţie pe care au surclasat-o în ambele dispute, scor 43-33 (21-17) şi 40-29 (20-14), demonstrând că omogenizarea echipei începe să îşi spună cuvântul, cu cât ne apropiem mai mult de debutul Ligii Naţionale.

„Suntem aproape de final în ceea ce priveşte pregătirea pentru sezonul ce va debuta în 15 septembrie. Sunt mulţumit de băieţi. Sper să nu avem accidentări şi să putem conta pe toţi sportivii, pentru că ne aşteaptă meciuri grele. Toate partidele din Liga Naţională vor fi dificile, indiferent de adversar, pentru că noi venim din Divizia A şi ne lipseşte experienţa. După prima etapă, cu CSM Bucureşti, vor urma patru jocuri de foc, în deplasare la Constanţa, acasă cu Târgu-Jiu şi Bacău, apoi la Odorhei. Sper să ieşim cu bine după aceste partide”, a declarat antrenorul Gheorghe Covaciu.

În ceea ce priveşte obiectivul echipei, tehnicianul băimărean a mărturisit că speră la o calificare în play-off: „Obiectivul stabilit de conducere este clasarea pe unul dintre locurile 5-8, însă eu mi-aş dori foarte mult să ne calificăm în play-off”.

Minaur a disputat până acum 10 meciuri de pregătire, reuşind să obţină cinci victorii (cu Pandurii Târgu-Jiu, Steaua Bucureşti, Vaslui şi două cu CSM Oradea) şi cinci eşecuri (de două ori cu Odorhei, Ştiinţa Bacău şi în alte două meciuri cu Vaslui).

Ultimele partide de verificare pentru elevii lui Covaciu vor avea loc pe 7-8 septembrie, la Târgu-Jiu, în compania echipelor Pandurii şi CSM Călăraşi.

 

Distribuie:

Postaţi un comentariu