Handbal masculin / Deplasare dificilă pentru sătmăreni, la Pitești

CSM Satu Mare întâlneşte, joi de la ora 17.00, pe HC Argeş Piteşti, într-o partidă care contează pentru Etapa a VI-a, Divizia A, seria B

Joi este programată etapa a VI-a din Divizia A seria B la handbal masculin, etapă în care handbaliștii de la CSM Satu Mare au o deplasare foarte grea, la HC Argeș Pitești, echipă care momentan ocupă locul doi în clasament.

Echipa pre­gă­tită de Titel Răduţă a reuşit să se impună cu 27-21 în partida de du­mi­nică, din deplasare, cu Extrem Baia Mare așa că pentru CSM urmează o partidă mai mult decât dificilă.

Până acum, argeşenii au un bilanţ de patru victorii (celelalte trei fiind 37-27 cu CSS Sighişoara, 22-16 cu HCM Făgăraş şi 37-18 cu Universitatea Craiova) şi numai o înfrângere, survenită în etapa a treia, în deplasare, în faţa CSM Oradea, cu scorul de 19-27.

Elevii lui Nicolae Istrate ocupă poziția a treia a podiumului, cu patru victorii la activ și o singură înfrângerea, cea din etapa trecută ( CSM Satu Mare – Voința Sebeș 22-24).

“Știu că ne așteaptă o partidă dificilă dar noi mergem să ne facem jocul nostru și să venim cu un rezultat bun. Din păcate unul din oamenii noștri de bază, portarul Lucian Cioroiu, s-a accidentat la mână și nu poate face deplasare. Tot la capitolul accidentați îl avem și pe Mureșan, așa că nu voi putea alinia cel mai bun 7 însă sper că cei care-i vor înlocui să se ridice la nivelul lor. De asemenea îmi doresc un arbitraj corect deoarece  la cel de acasă, cu Voința Sebeș, fluerașii au fost penibili.” ne-a declarat antrenorul Nicolae Istrate.

Jocul din etapa a VI-a, dintre HC Argeş şi CSM Satu-Mare se va disputa joi, 17 octombrie, în Sala Sporturilor din Trivale, de la ora 17.

Programul Etapei:

CSS Sighișoara – Academia de Hanbal Baia Mare

Voința Sebeș – HC Sibiu

HC Argeș Pitești – CSM Satu Mare

U Transilvania Cluj – Extrem Baia Mare

Naţional Sighişoara – CS Universitatea Craiova

HCM Făşăraş – CSM Oradea

Distribuie:

Postaţi un comentariu