Handbal / HCM Baia Mare începe cursa pentru titlu

HCM Baia Mare dispută, duminică, primul joc oficial din 2014, în compania formaţiei SCM Craiova

Duminică, 5 ianuarie, handbalistele de la HCM Baia Mare vor disputa primul meci oficial din 2014, în compania formaţiei SCM Craiova, într-un joc restant din cadrul etapei a IX-a a Ligii Naţionale. Meciul este programat de la ora 15.00, în Sala Polivalentă “Lascăr Pană”, din Baia Mare, iar un eventual succes al gazdelor le-ar aduce acestora detaşarea în fruntea clasamentului.

Maramureşencele sunt lidere în campionatul intern, chiar şi cu un joc mai puţin disputat, adunând 21 de puncte în cele opt partide disputate în prima parte a campionatului. HCM Baia Mare abordează meciul fără absenţe notabile în lot, însă, partida va fi una dificilă, în condiţiile în care oltencele au făcut o serie de meciuri foarte bune în turneele de verificare de la sfârşitul anului trecut.

Dacă HCM este lider în Liga Naţională, SCM Craiova a terminat anul doar pe poziţia a 8-a în clasament, cu 9 puncte, la şase lungimi în urma celor de la HC Zalău, ocupanta locului 6, ultimul care duce în play-off, la finalul sezonului regulat. Oficialii grupării maramureşene au decis ca intrarea spectatorilor să fie liberă la aceast prim joc din 2014.

Distribuie:

Postaţi un comentariu