Handbal/ HCM Baia Mare a învins pe Korneuburg

HCM Baia Mare continuă seria meciurilor amicale, în vederea participarii în Liga Campionilor/ FOTO: Tania Purcaru

Vicecampioana României la handbal feminin, HCM Baia Mare a câştigat meciul test, disputat în compania formaţiei Union Korneuburg, scor 39-21. Iniţial băimărencele aveau programat un amical cu Debrecen, însă, acesta a fost anulat la cererea oficialilor echipei maghiare.

 

Adversara maramureşencelor din partida test, Union Kerneuburg, a terminat sezonul perecedent pe locul 4 în prima ligă din Austria şi va reprezenta această ţară în Cupa Cupelor, ediţia 2013-2014. În acest weekend, echipa lui Costică Buceschi va evolua la un puternic turneu amical, la Schmelz, apoi vor susţine un alt amical cu Thüringen, după care vor merge în Cehia, la turneul de la Olomouc.

 

În Austria, HCM Baia Mare a învins, echipa care va participa în acest sezon în Cupa Cupelor, Union Korneuburg, cu scorul de 39-21, fără jumătate de echipă. Formaţia băimăreană a evoluat într-o componenţă restrânsă, cu doar 11 sportive înscrise pe raportul de joc, alte 8 handbaliste cu probleme medicale fiind menajate de antrenori cu speranţa că vor fi recuperate până la turneul de la Schmelz.

Distribuie:

Postaţi un comentariu