Handbal / Fanii naționalei de handbal feminin vor să umple Polivalenta

După evoluțiile bune de la Trofeul Carpați, Laura Popa, de la ”U” Alexandrion Cluj, ar putea reveni la echipa națională în barajul de calificare la Campionatul Mondial cu Serbia / Foto: Dan Bodea

Echipa națională feminină de handbal a României va reveni în luna iunie la Cluj-Napoca pentru barajul de calificare la Campionatul Mondial. Adversara ”Tricolorelor” va fi Serbia, iar Federația Română de Handbal (FRH) a scos deja la vânzare bilete pentru partida din 13 iunie.

Conform oficialilor FRH în acest moment mai sunt la vânzare 4.000 de bilete pentru disputa cu Serbia. În funcţie de sector, preţurile tichetelor sunt cuprinse între 5 şi 30 de lei şi pot fi achiziţionate online pe site-ul eventim.ro şi în reţeaua magazinelor partenere.

Organizatorii vor mai pune în vânzare bilete la Sala Polivalentă din Cluj cu câteva zile înainte de returul cu Serbia doar în eventualitatea în care biletele nu se epuizează până la acea dată. Meciul tur se va juca în Serbia pe 6 iunie, urmând ca returul să aibă loc o săptămână mai târziu la Cluj-Napoca.

Câştigătoarea se califică la turneul final al Campionatului Mondial, care va avea loc în Danemarca, în perioada 5-20 decembrie. România este singura ţară din lume prezentă la toate cele 21 ediţii precedente ale Campionatelor Mondiale.

Distribuie:

Postaţi un comentariu