Handbal Divizia A / “Studenții” clujeni au picat examenul de la Satu Mare. CSM Satu Mare – CS U Transilvania Cluj 38-30 (18-15)

Antrenorul Nicolae Istrate îşi felicită elevii după victoria în faţa celor de la – CS U Transilvania Cluj

CSM Satu Mare s-a impus fără probleme în fața celor de la CS U Transilvania Cluj, scor 38-30, într-o partidă care a contat pentru etapa a VII-a, a Diviziei A, seria B.

Se pare că pauza competițională de aproape o lună le-a priit elevilor lui Nicolae Istrate, aceștia reușind la revenire în meciurile oficiale din campionat să aibă o evoluție excelentă. „Alb roșii” au controlat de la un capăt la altul partida jucată împotriva „studenților” clujeni și au condus în permanență pe tabela de marcaj.Primele 15 minute au fost ceva mai echilibrate, însă până la sfârșitul reprize întâi sătmărenii s-au desprins la trei puncte diferență, scor 18-15.

Partea a doua a întâlnirii va fi la totala discreție a sătmărenilor, care măresc trocul iar diferența se vede și pe tabela de marcaj. În minutul 47 CSM conducea cu 30-23 iar cu zece minute înainte de final avea un avantaj liniștitor de nouă goluri, scor 33-24. Mateș și compania gestionează perfect finalul de meci și câștigă cu 38-30, fiind răsplătiți cu apluze la scenă deschisă de audiența destul de numeroasă din Sala LPS.

A fost unul dintre cele mai reușite meciuri ale sătmărenilor în acestă ediție de campionat unde toate compartimentele și-au făcut datoria.

De menționat că în minutul 49 Daniel Dobrin, de la Universitatea, a văzut cartonașul roșu.

După meci Nicolae Istrate s-a arătat foarte mulțumit de evoluția băieților și-și dorește ca în fiecare meci echipa să de-a dovadă de același spirit de luptă.

„Am făcut o partidă reușită și mă bucură faptul că băieții mi-au ascultat întrutotul indicațiile tehnico- tactice. Creștem de la meci la meci și sper ca finalul campionatului să ne prindă pe podium.” a declarat antrenorul CSM.

În schimb, Liviu Jurcă, antrenorul clujenilor, s-a arătat dezamăgit de evoluţia echipei sale, care în opinia lui a făcut greşeli elementare.

“Am întâlnit o echipă care ne-a dominat la toate capitolele. Noi am greşit mult însă oarecum este de înţeles deoarece echipa este una cu mulţi tineri fără experineţă competiţională. “ a afirmat tehnicianul Universităţii.

Pentru CSM Satu Mare au marcat: Mateş 8 goluri, Clipea 8, Morar 7, Ungar 4, Jurj 6, Chira 2, Varga 2, Pop R, 1.

Pentru CS U Transilvania Cluj au înscris: Polocoşer 10 goluri, Miroiu 9, Dobrin 3, Zolyomi 2, Hosu 2, Kopacz 1, Balint 1, Zoicaş 1, Illes 1.

Distribuie:

Postaţi un comentariu