Handbal/ CSM Satu Mare este de neoprit

CSM Satu Mare a obţinut astăzi a treia victorie consecutivă în Divizia A

Şirul victoriilor handbaliştilor de la CSM continuă, astăzi elevii lui Nicolae Istate reuşind un galop de sănătate în faţa celor de la HC Sibiu, pe care i-au surclasat cu 33-19, la pauză 18-7.

Aşa cum o arată şi scorul echipa sătmăreană a dominat copios partida care până la urmă a semănat cu un bun antrenament cu public.

Surprinzător totuşi, oaspeţii au fost cei care au condus ostilităţile în primele cinci minute, scorul fiindu-le favorabil, 3-1. A fost doar un simplu foc de paie deoarece handbaliştii de la CSM au luat meciul pe cont propriu şi au înscris de 13 ori fără a primi gol.

Dacă la pauză diferenţa a fost de “doar” 11 goluri aceasta s-a mărit treptat în partea secundă, cea mai mare diferenţă de scor înregistrându-se în minutul 45, 29-13 pentru CSM.

Pentru echipa sătmăreană au marcat Mureşan 9 goluri, Chira 7, Jurj şi Morar câte 4, Mateş 3, A. Pop şi Ungar câte două, Santeiu şi Tătar câte unul. Cioroiu a avut 11 intervenţii, iar Erdos nouă. Au mai evoluat Pogynă, Tătar, Varga şi R. Pop.

Partida s-a încheiat cu scorul de 33-19 şi a contat pentru etapa a IV-a a Diviyiei A de handbal.

În etapa viitoare, care va avea loc duminică,  CSM se deplasează la Baia Mare, unde va juca în compania handbaliştilor de la Academia.

Distribuie:

Postaţi un comentariu