Handbal / Clujencele strălucesc la mondiale

Interul echipei "U" Jolidon Cluj, Laura Popa (foto, la minge), alături de pivotul Roxana Cîrjan vor da piept cu Rusia, la mondialele de tineret din Croația / Foto: Dan Bodea

Roxana Cîrjan și Laura Popa continuă să strălucească în echipa națională de handbal a României. Lotul de tineret participă în aceste zile la turneul final al Campionatului Mondial, ce se desfășoară în Croația, și se pregătesc de duelurile din grupele principale ale întrecerii, după victoria, scor 39-25, în fața reprezentativei similare a Chinei.

Cele două handbaliste legitimate la ”U” Jolidon Cluj au marcat 3 (Cîrjan), respectiv două goluri (Popa) pentru cea de a patra victorie a României în turneul din Croația. ”Tricolorele” și Rusia sunt singurele echipe din grupa D neînvinse la ediția din acest an a Mondialelor de tineret și își vor disputa, sâmbătă, supremația în grupă. Săptămâna viitoare sunt programate meciurile din grupele principale ale turneului, primele două clasate, din fiecare din cele patru grupe urmând să acceadă în faza superioară a competiției.

Distribuie:

Postaţi un comentariu