Handbal / Chintoan se întoarce la naţională

Florina Chintoan (foto, la minge) se va prezenta luni, la reunirea echipei naţionale de handbal feminin, pentru amicalele cu Germania / FOTO: Dan Bodea

Pivotul echipei “U” Jolidon Cluj, Florina Chintoan a fost inclusă de selecţionerul Gheorghe Tadici în lotul cu care echipa naţională feminină de handbal a României va aborda cele două meciuri test contra reprezentativei Germaniei. Meciurile sunt programate în 28 şi 29 martie, la Baia Mare, iar reunirea lotului va avea loc luni, 17 martie. Liderul la zi din Liga Naţională, HCM Baia Mare, dă nu mai puţin de cinci jucătoare pentru aceste acţiuni, Paula Ungureanu, Ada Nechita, Luciana Marin, Eliza Buceschi si Valentina Ardean Elisei.

După meciurile d ela Baia Mare “tricolorele” vor mai avea o sesiune de pregătire, între 14 şi 17 aprilie, pentru ca în 1 iunie lotul să fie convocat pentru meciurile oficiale cu Belarus, din grupa a 6-a preliminară a Campionatului European din acest an. În primele două meciuri din această grupă, România a fost învinsă de Norvegia, cu 25-23 şi 30-18.

Distribuie:

Postaţi un comentariu