Handbal / Campioana trimite întăriri la Zalău

Extrema stângă Andrada Maior Paşca, de la campioana HCM Baia Mare, va evolua la HC Zalău pentru rumătoarele două sezoane

HC Zalău a realizat primele două transferuri din această vară, după ce a ajuns la un acord cu conducerea campioanei României, HCM Baia Mare, în privinţa jucătoarelor Andrada Maior-Pașca și Alexandra Ciunt. Acestea vor fi împrumutate pentru două sezoane la echipa condusă de selecţionerul Gheorghe Tadici. Paşca are 21 de ani şi joacă pe postul de extremă stângă, iar Ciunt este inter stânga.

„A fost semnată cererea de transfer, am primit și avizele din partea celor de la Baia Mare. Andrada Maior-Pașca va evolua timp de două sezoane sub formă de împrumut. A doua jucătoare este Alexandra Ciunt, care a semnat şi ea pe aceaşi perioadă de timp”, a confirmat Gheorghe Tadici.

În ceea ce priveşte jucătoarele care nu vor mai face parte din lotul echipei, Loredana Pera şi Carmina Bădiță vor pără si gruparea de sub Meseş, iar Ana-Maria Șomoi a decis să pună capăt activităţii sportive de performanţă.

Distribuie:

Postaţi un comentariu