Handbal / Au început bine, au terminat în genunchi

Foto: Dan Bodea

Ultimul meci al etapei a 7-a din Liga Naţională de handbal masculin a programat meciul dintre campioana en-titre a României, Minaur Baia Mare, şi Potaissa Turda. Victoria a revenit maramureşenilor, scor 32-25, la capătul unui meci pe care l-au controlat per ansamblu. Clujenii au început ca în vremurile bune şi au avut iniţiativa vreme de 20 de minute, timp în care au condus în permanenţă la două, sau chiar trei goluri diferenţă.

În minutul 21 băimărenii au reuşit să egaleze şi din acel moment nu s-a mai pus problema învingătoarei. 16-11 în favoarea celor de la Minaur indica tabela de marcaj la pauză. Descătuşaţi, maramureşenii au făcut spectacol în repriza a doua reușind să se distanțeze chiar și la 10 goluri (29-19 in minutul 52). Pe final de meci antrenorul Lars Walther a făcut o serie de schimbări, a rulat aproape tot lotul de jucători, iar clujenii au reușit să mai reducă din avansul luat de maramureșeni.

Băimarenii au câștigat fără emoții dar, cu doar două victorii în Liga Națională, se situează sub Potaissa Turda în clasament. Cântec și Rotaru au fost principalii marcatori ai Potaissei cu 5, respectiv 3 goluri. Etapa viitoare (a 8-a) Potaissa va evolua pe teren propriu, în compania formației Dinamo, ocupanta locului 3 în clasamentul Ligii Naționale. Meciul este programat la Turda, sâmbătă, 3 octombrie, de la ora 14.30.

Distribuie:

Postaţi un comentariu