Handbal / Atitudine bună, rezultat nefericit

Florina Chintoan a marcat 7 goluri pentru "U" Alexandrion în primul meci din noul an / Foto: Dan Bodea

Handbalistele de la ”U” Alexandrion Cluj au pierdut primul meci oficial din 2015, scor 24-26, în deplasare la HCM Roman. După impresia mai puţin fericită lăsată la finalul turului de campionat, clujencele erau victime sigure în confruntarea de la Roman însă, „studentele” pregătite din această iarnă de Carmen Amariei au arătat o atitudine pozitivă, au arătat ca o echipă în adevăratul sens al cuvântului, iar victoria gazdelor a venit la capătul unui joc în care au avut mult de muncă.

Poate cu puţin mai multă concentrare clujencele se puteau întoarce cu un rezultat de egalitate, ceea ce ar fi însemnat o mare surpriză, dată fiind diferenţa de experienţă dintre cele două loturi. Ardelencele chiar au reuşit să conducă pe tabela de marcaj, în două rânduri reuşind să se desprindă la trei goluri diferenţă. Au urmat greşelile din apărare şi la pauză Romanul avea avantaj de un gol, scor 12-11.

Şi actul secund a fost echilibrat, Florina Chintoan cu 7 goluri marcate, Laura Popa (6) şi Cristina Laslo (5) au pus în mare pericol poarta adversă pe fazele de atac însă, plusul de experienţă s-a făcut simţit pe final de joc când gazdele s-au desprin la două goluri şi au obţinut astfel, prima victorie din noul an. Pentru ”U” Alexandrion urmează meciul de pe teren propriu, în compania formaţiei HCM Râmnicu Vâlcea. Partida este programată, duminică, pe 18 ianuarie.

Distribuie:

Postaţi un comentariu