Handbal / Ardean Elisei a semnat cu HCM Baia Mare

Valentina Ardean Elisei este al doilea transfer parafat de HCM Baia Mare în această iarnă, după Camilla Herrem

Campania de achiziţii a vicecampioanei României la handbal feminin, HCM Baia Mare continuă. După ce a obţinut semnătura norvegiencei Camillei Herrem, oficialii grupării maramureşene anunţă transferul extremei Valentina Ardean Elisei (foto, cu numărul 15), ultima dată legitimată la CSM Cetate Deva.

Internaţionala română de 31 de ani a fost declarată recent liberă de contract şi a semnat cu HCM Baia Mare un angajament valabil pentru un sezon şi jumătate. În acest sezon Ardean Elisei a evoluat în 11 meciuri pentru Cetate Deva şi a marcat 41 de goluri.

Elisei este componentă a echipei naţionale feminine de handbal a României, alături de care şi-a trecut în palmares titlul de vicecampioană mondială în 2005, an în care a fost desemnată cea mai bună extremă stânga la turneul final din Rusia. Handbalista a cucerit Cupei Cupelor în 2007 cu Oltchim Râmnicu Vâlcea, Cupa Challenge în 2002 cu Remin Deva şi a disputat o finală de Liga Campionilor în 2010 cu fosta campioană a României Oltchim.

Are deasemenea o medalie de bronz la Campionatul European din Danemarca şi Norvegia în 2010. Pentru echipa naţională a României a jucat în 195 de meciuri şi a marcat 775 de goluri.

Distribuie:

Postaţi un comentariu