Halep joacă la Cluj

Veste excelentă pentru fanii tenisului din ţara noastră. Simona Halep a anunţat că a amânat operaţia de deviere de sept şi va evolua pentru reprezentativa României în sferturile de finală ale Fed Cup.
Federaţia Română de Tenis a anunţat, miercuri, că Simona Halep, Irina Begu, Monica Niculescu și Andreea Mitu, în echipa de FED Cup a României pentru meciul cu Cehia.

”Echipa noastră este formată din Simona Halep(2 WTA), Irina Begu(31 WTA), Monica Niculescu(40 WTA) și Andreea Mitu(96 WTA) pentru meciul cu Cehia. Alexandra Dulgheru(61 WTA), din păcate, este accidentată și nu poate juca pentru România. Ne bucură foarte mult faptul că Simona Halep a decis să joace pentru echipa noastră. A făcut un tratament, și-a amânat operația, și este pregătită să joace în acest meci”, a declarat, pentru site-ul FRT, Alina Tecșor.

Altfel, căpitanul-nejucător al echipei Cehiei, Petr Cala, a anunţat echipa care va juca la Cluj: Petra Kvitova (7 WTA), Karolina Pliskova (12 WTA), Barbora Strycova (48 WTA) şi Denisa Allertova (66 WTA).

Meciul de la Cluj, din primul tur al Grupei Mondiale, va avea loc pe 6 și 7 februarie, în Sala Polivalentă din Cluj.
În urmă cu doar trei zile Simona Halep, numărul 2 în ierarhia mondială a jucătoarelor de tenis, anunţase că se va retrage din circuitul turneelor profesioniste până la jumătatea lunii martie, din cauza problemelor medicale.

Postaţi un comentariu