Gruia îi înrăiește pe ”U”-iști

Dorin Goga (foto, în primplan) a marcat de două ori în victoria Universității (8-1) cu Viitorul Mihai Georgescu / Foto: Dan Bodea

Universitatea Cluj a câștigat cu scorul de 8-0 meciul disputat în etapa intermediară a Ligii a IV-a Cluj, în fața formației Viitorul Mihai Georgescu. Alb-negrii își mențin astfel, locul întâi în clasament. Partida s-a disputat pe terenul din cadrul bazei sportive CMC, din cartierul Gruia. Amintirile duelurilor cu cealaltă echipă din cartier, CFR, i-a înrăit pe fotbaliștii lui Marius Popescu, iar Lemac a deschis scorul după doar două minute de joc. ”Studenții” și-au dublat avantajul grație unui autogol, iar până la pauză a mai înscris și Dorin Goga.

Cei doi marcatori ai Universității, din prima repriză, au înscris primii și în actul secund, reușind ambii, să-și treacă în cont dubla. Universitatea a continuat să se distreze cu la fel de tinerii fotbaliști ai Școlii de fotbal Nicolae Georgescu și a mai înscris de încă trei ori, prin Hațiegan, Moșuți și Pintea. ”U” va disputa următorul meci la mijlocul săptămânii viitoare, miercuri, 19 octombrie, acasă cu Ardealul Cluj.


Publicitate

Postaţi un comentariu