Gruia îi înrăiește pe ”U”-iști

Dorin Goga (foto, în primplan) a marcat de două ori în victoria Universității (8-1) cu Viitorul Mihai Georgescu / Foto: Dan Bodea

Universitatea Cluj a câștigat cu scorul de 8-0 meciul disputat în etapa intermediară a Ligii a IV-a Cluj, în fața formației Viitorul Mihai Georgescu. Alb-negrii își mențin astfel, locul întâi în clasament. Partida s-a disputat pe terenul din cadrul bazei sportive CMC, din cartierul Gruia. Amintirile duelurilor cu cealaltă echipă din cartier, CFR, i-a înrăit pe fotbaliștii lui Marius Popescu, iar Lemac a deschis scorul după doar două minute de joc. ”Studenții” și-au dublat avantajul grație unui autogol, iar până la pauză a mai înscris și Dorin Goga.

Cei doi marcatori ai Universității, din prima repriză, au înscris primii și în actul secund, reușind ambii, să-și treacă în cont dubla. Universitatea a continuat să se distreze cu la fel de tinerii fotbaliști ai Școlii de fotbal Nicolae Georgescu și a mai înscris de încă trei ori, prin Hațiegan, Moșuți și Pintea. ”U” va disputa următorul meci la mijlocul săptămânii viitoare, miercuri, 19 octombrie, acasă cu Ardealul Cluj.

Distribuie:

Postaţi un comentariu