Grigoraș se pune singur pe făraș: „Accept orice decizie ia conducerea”

Petre Grigoraș nu a adus schimbarea de atitudine a echipei, așteptată de președintele Iuliu Mureșan/ FOTO Dan Bodea

Egalul dintre Universitatea Cluj și CFR a produs un nou cutremur în curtea echipei din Gruia. Primul care a ieșit la atac a fost chiar tehnicianul Petre Grigoraș, nemulțumit fiind de jocul prestat de echipa sa în derby-ul cu ”U”. Antrenorul a fost completat și de președintele Iuliu Mureșan care nu și-a cenzurat gândurile și a tunat: „Sunt jucători care chiar trebuie să plece!”, a spus șeful feroviarilor.

CFR a câștigat un punct, ”U” a pierdut două
Finalul partidei de pe Cluj Arena l-a găsit înmărmurit pe antrenorul Petre Grigoraș care, la conferința de presă, și-a exprimat regretul de a nu fi adus nimic nou în jocul echipei sale. „Am așteptat foarte mult acest meci. După trei săptămâni de pauză și după un cantonament în care am avut senzația că pot îndrepta lucrurile, sunt dezamăgit. „După cum s-au derulat ostilitățile din teren, după cum am evoluat noi, ar trebui să fim mulțumiți de acest rezultat de egalitate. Evoluția noastră a fost dezamăgitoare, cu excepția, poate, a unu sau doi jucători. Am sperat că pot schimba ceva în cele trei săptămâni de pauză, eram foarte încrezător că atitudinea și jocul vor fi altele, dar realitatea este cu totul alta. La cum ne-am prezentat, am fost o rușine. Este un eșec total. Al meu, în primul rând, dar și al jucătorilor. E greu să găsesc o explicație, în acest moment. Ar fi mai multe cauze. De la felul în care ne prezentăm, până la atitudine. Șansele pentru a redresa echipa pe termen scurt sunt foarte mici”, a răbufnit tehnicianul.

Așteaptă decizia conducerii

Petre Grigoraș a mărturist că se așteaptă să fie demis în zilele următoare din cauza jocului extrem de slab etalat de CFR, în partida cu Universitatea. Antrenorul a adăugat că nu este sigur că meciurile cu Pandurii Târgu Jiu și Petrolul Ploiești, din următoarele două etape, îl vor mai găsi pe banca vișiniilor. „Pentru fani, pentru conducere, pentru toată lumea am fost o dezamăgire totală. Eu nu caut vinovați, ba mă consider principalul vinovat, pentru că după aceste trei săptămâni de pauză suntem atât de slabi, foarte slabi. N-am vorbit cu nimeni din conducere, dar nu mă voi opune niciunei decizii care se va lua, după această perioadă”, a spus Grigoraș.
Antrenorul mai spune că în acest moment nu se poate vorbi de impunerea vreunui obiectiv. „Mi-e rușine să privesc clasamentul și din păcate la cum jucăm nu avem nicio speranță. Despre obiectiv în niciun caz nu putem vorbi în aceste momente”, a încheiat Petre Grigoraș.

Mureșan își susține antrenorul

Președintele CFR-ului, Iuliu Mureșan, nu a ezitat să-și atace fotbaliștii, după egalul cu ”U”, în schimb și-a arătat susținerea față de antrenor. Oficialul din Gruia este convins că o mare parte dintre jucătorii echipei ar trebui să plece, dar că din păcate acest lucru nu se poate întâmpla până în luna decembrie. „În fotbal nu te poți ascunde, aș fi penibil să spun altceva, când jocul nostru a fost văzut de toată lumea. Sunt dezamăgit de echipă, dar nu de antrenor. Câțiva jucători ar trebui să plece, dar din păcate nu se mai poate până la iarnă. Am observat că avem fotbaliști care și-au pierdut determinarea și voința. Parcă joacă fotbal doar ca să facă mișcare. Sper ca Petre Grigoraș să schimbe situația și să ne îmbunătățim jocul, să avem o atitudine mai bună. Noi jucăm bine în partidele amicale, iar în meciurile oficiale dăm senzația că nu ne interesează rezultatele”, a spus președintele CFR-ist.

Distribuie:

Postaţi un comentariu