Grigoraș: „Nu știu cât o să stau la CFR. Întrebați conducerea clubului”

Foto: Dan Bodea

Scaunul lui Petre Grigoraș se clatină serios după semieșecul cu Pandurii, scor 1-1. Tehnicianul se află la mâna conducerii clujene, care, porivit mai multor surse, a demarat deja căutările pentru înlocuirea sa. „Nu știu ce se va întâmpla. Întrebați-i pe conducători. Nu știu cât o să stau. Dânșii știu mai bine. M-am plictisit deja de întrebarea asta. Voi discuta cu conducerea și voi vedea ce vom face. Nu mi s-a stabilit niciun obiectiv. Dacă eu sunt principalul vinovat, să se ia măsuri, iar eu mă voi conforma. Doar din Cluj mă pot da afară, nu și din România”, a răbufnit Grigoraș.

“Am căzut fizic în a doua repriză”

Grig a analizat și jocul prestat de elevii săi în fața trupei lui Cristi Pustai. „Sunt dezamăgit, nu am reușit să menținem un anumit ritm și să câștigăm. Am întâlnit o echipă puternică, solidă. Prima repriză a fost acceptabilă, dar în a doua am căzut fizic, nu am mai putut susține ritmul. Unii jucători au cerut să fie înlocuiți prin minutul 55. A fost un joc cu intensitate mare, la unii dintre jucătorii noștri s-a văzut lipsa jocurilor importante. La golul Pandurilor a fost o greșeală în lanț a tuturor. E dureros, supărător, trist, dar e adevărat. Vom vedea ce vom face în continuare”, a susținut fostul antrenor al Oțelului.

I-a criticat pe jucătorii nou-veniți

Grigoraș s-a arătat dezamăgit de prestația jucătorilor transferați în această vară. „CFR nu mai are jucători care să poată să facă diferența. Cei care au venit nu au reușit să se ridice la nivelul așteptărilor, nu au arătat că au forța necesară să ajute foarte mult echipa. Nu toți sunt la un nivel acceptabil, ridicat. Sper să se trezească la un moment dat. Nu sunt depășit de situație, am încercat să creez o atmosferă propice performanței, să comunic cu ei, dar nu am reușit să acumulăm puncte. Echipa nu este închegată, sunt multe probleme, dar sperăm să le rezolvăm. Ocupăm un loc rușinos, dureros. Nu ne gândim la obiective mărețe, ci la îmbunătățirea jocului”, a precizat tehnicianul „vișiniilor”.

Deac, lăsat intenționat în afara lotului

„Ne interesează foarte mult Cupa României, dar am avut neșansa să picăm cu un adversar puternic. Vom trata cu seriozitate meciul cu FC Brașov”, a adăugat Grigoraș, care a explicat și de ce nu a apelat la serviciile lui Deac: “Pe Ciprian eu nu l-am inclus în lot. Nu a avut evoluțiile pe care le așteptam. Încerc să-l trezesc, să-l resuscitez, să fie jucătorul de altădată”.

Distribuie:

Postaţi un comentariu