Grig zâmbește din nou

Rui Pedro (foto, în vișiniu) a marcat ți în amicalul cu Gaz Metan Mediaș și a devenit unul dintre atacanții preferați ai lui Petre Grigoraș/ FOTO Dan Bodea

CFR Cluj și-a încheiat stagiul de pregătire din ultimele zile cu un meci amical disputat, la Cluj-Napoca, în compania formației Gaz Metan Mediaș. Victoria cu scorul de 2-1, dar și jocul elevilor săi, l-au făcut pe antrenorul Petre rigoraș să zâmbească din nou după foarte multă vreme.
Tehnicianul CFR-ului a declarat la finalul amicalului cu Gaz Metan că echipa sa încă nu este la nivelul cerut de el, dar că jocul s-a schimbat și unele automatisme au început să apară. Atacantul Rui Pedro a marcat încă o dată și i-a atras atenția lui Grigoraș. ”Este un fotbalist cu multe calități însă, are nevoie de o echipă în jurul lui. Toată lumea așteaptă de la atacanți să marcheze multe și foarte multe goluri, dar pentru acest lucru atacantul are nevoie de sprijin. Avem în lot fotbaliști de atac buni și dacă vor fi sprijiniți vor marca și goluri”, a rezumat Petre Grigoraș.
Pe de altă parte antrenorul feroviarilor mai are la dispoziție o săptămână pentru a pregăti marele meci cu Universitatea Cluj, programat la sfârșitul săptămânii. ”Oricât de mult ai pregăti un asemenea meci, în momentul în care începe, toată munca ta se poate duce la vale. E un meci deosebit, în care nu mai contează valoarea loturilor, locul pe care îl ocupi în clasament și alte lucruri de genul acesta. Un meci între Universitatea și CFR este altceva, sunt orgolii mari, e meciul pe care tot Clujul îl așteaptă. Eu sper să fim noi cei care vom învinge”, a încheiat Petre Grigoraș.

Distribuie:

Postaţi un comentariu