Grig caută 11-le ideal la CFR

Rui Pedro (foto în vișiniu) a marcat singurul gol al CFR-ului în amicalul cu FC Brașov / FOTO Dan Bodea

CFR Cluj efectuează în aceste zile un cantonament la Poiana Brașov, la cererea antrenorului Petre Grigoraș care, speră că la finalul stagiului va putea creiona un prim unsprezece pe care să se bazeze începând cu meciul din etapa a VII-a, contra marii rivale Universitatea.

În cadrul cantonamentului Petre Grigoraș a solicitat oficialilor clubului CFR să antameze și două partide amicale. Prima dintre acestea s-a disputat deja, în compania formației locale FC Brașov și s-a terminat cu victoria ”stegarilor”, scor 2-1. Partida s-a desfășurat sub semnul echilibrului doar în prima jumătate de oră. Au urmat zece minute în care clujenii au părut debusolați, iar brașovenii au profitat din plin și au punctat mai întâi prin Andrei Cristea în minutul 31, iar mai apoi prin veteranul Mugurel Buga în minutul 40.

În partea a doua a meciului Grigoraș a schimbat întreaga echipă și a trimis în teren jucătorii considerați de bază la CFR, iar acest lucru s-a simțit. Feroviarii au atacat mult și au ratat la fel de mult. Singura reușită în contul ardelenilor a venit din partea lui Rui Pedro (foto, în vișiniu), care a marcat cu zece minute înainte de ultimul fluier al arbitrului. Rezultatul îl nemulțumește pe Grigoraș, dar antrenorul spune că scopul partidei și al stagiului de pregătire este acela de a găsi formula ideală de echipă. ”Nu neapărat victoria m-a interesat pe mine. Am vrut să văd toți jucătorii la joc, să îmi dau seama de posibilitățile lor. Până la prima partidă oficială vreau să se contureze un 11 de bază”, a explicat Grigoraș.

Distribuie:

Postaţi un comentariu