Greu de bătut și totuși la retrogradare. Gavra a înscris primul gol după două luni, iar ”U” termină neînvinsă și meciul de la Turnu Măgurele

Foto: Dan Bodea

Universitatea Cluj adună punct după punct, dar rămâne în zona inferioară a clasamentului Ligii 2. Alb-negrii au terminat neînvinsă meciul de la Turnu Măgurele, scor 1-1 cu Turis din localitate, și bifează a șasea partidă la rând fără eșec. ”U” s-a văzut condusă încă din minutul 2, după o deviere nefericită a lui Kay care l-a păcălit pe Dur Bozoancă. Portarul „Șepcilor roșii” a plonjat în direcția balonului, dar nu a putut evita golul.

Până să se repoziționeze alb-negrii au mai tremurat odată, în minutul 6, la șutul lui Ispas care a ocolit de puțin poarta lui Dur Bozoancă. Două minute mai târziu Florescu și Pârvulescu au colaborat foarte bine la prima ocazie importantă de gol a Universității. Primul a centrat, al doilea a încercat o finalizare de efect, cu exteriorul la colțul lung, dar mingea a lovit bară, apoi a fost reținută de Păun.

Goga a plonjat spectaculos în mijlocul careului advers, dar a ratat întâlnirea cu mingea și Universitatea a irosit o nouă oportunitate de gol. Gazdele au fost la rândul lor periculoase, în minutul 33, când Cătălin Pârvulescu l-a depășit în săritură pe Ceitil și a trimis puțin alături. În minutul 44 Gavra a înscris după două luni de așteptare și a restabilit egalitatea cu o execuție de efect, însă ultima ocazie le-a aparținut gazdelor în minutul adițional al primei reprize.

La 9 minute de la reluare Florescu l-a pus în poziție ideală pe Turkovic, însă Dur Bozoancă și-a salvat echipa cu o intervenție excepțională. Goga a ratat mai apoi din poziție centrală (min. 59), iar Gavra nu a nimerit poarta din 6 metri (min. 75). Gazdele au înțeles că un punct e mai bun decât nimic și au preferat să țină mingea cât mai departe de propria poartă, până la final.

Universitatea acumulează 22 de puncte și este la doar trei puncte de ultimul loc retrogradabil, dar și la 7 puncte de poziția a treia, care duce la barajul pentru promovare. Etapa viitoare „Șepcile roșii” întâlnesc, sâmbătă, pe teren propriu, pe ASU Poli Timișoara.

Distribuie:

Nu există Comentarii

  1. atos,portos si aramis says:

    da nu-l bagati pe florescu la mijloc U castiga la scor.Gasiti alta varianta caci e cel mai anemic din teren si faza de aparare uita sa joace. Cand s-a dat jos din autobuz trebuia sa ramana jos definitiv.

Postaţi un comentariu