Gloria se întoarce din cantonament

Gloria Bistriţa a jucat patru meciuri amicale în cantonamentul de la Braşov

Divizionara secundă Gloria Bistriţa a încheiat stagiul de pregătire pe care l-a efectuat în Poiana Braşov, iar vineri se întorc acasă, unde vor continua să se antreneze la Baza Sportivă Jean Pădureanu.

 

O înfrângere şi trei egaluri
În cantonamentul de la Poiana Braşov antrenorii Gloriei au îmbinat pregătirea fizică şi meciurile amicale. Astfel, bistriţenii au avut parte de patru jocuri test în perioada petrecută la munte. În primul amical alb-albaştri pregătiţi de Sandu Negrean şi Cristian Coroian au pierdut în faţa proaspăt promovatei în Liga a II-a, Unirea Tărlungeni. Braşovenii s-au impus la limită cu scorul de 1-0. A urmat partida cu Concordia Chiajna, repremită în Liga I, care s-a încheiat la eglitate, scor 2-2 şi încă un rezultat de egalitate, 0-0 de această dată cu ASA Târgu Mureş, viitoarea contracandidată a Gloriei la promovarea în prima ligă. Joi, în ultimul amical bistriţenii au terminat tot la egalitate, scor 2-2, cu Corona Braşov.

 

Negrean e mulţumit
Tehnicianul Gloriei, Sandu Negrean, este mulţumit de cum s-a derulat stagiul de pregătire şi spune că echipa sa va fi o candidată serioasă la promovarea în Liga I. “A fost un cantonament reuşit din multe puncte de vedere. Sunt mulţumit de cum au jucat băieţii şi de multe ori chiar au evoluat la nivelul ehipelor din prima divizie. Acum mai avem nevoie doar de linişte, să putem pregăti cum trebuie meciurile din campionat şi bineînţeles că obiectivul nostru nu poate fi altul decât promovarea”, a spus Negrean, la finalul partidei cu Corona.

Distribuie:

Postaţi un comentariu