Gazonul făcut praf după Untold

Gazonul de pe Cluj Arena s-a deteriorat grav, după ce la sfârşitul săptămânii trecute cel mai modern stadion din Transilvania a găzduit evenimentele din cadrul Untold Festival. Chiar dacă pe durata festivalului gazonul a fost acoperit cu o suprafaţă de plastic, iarba este arsă, iar suprafaţa de joc se prezintă în condiţii improprii desfăşurării activităţilor sportive. Şi asta cu mai puţin de o lună de zile până la meciul echipei naţionale de fotbal a României, în compania reprezentativei statului Muntenegru, din preliminariile Cupei Mondiale din 2018.

În ciuda stării deplorabile, administratorul arenei, Radu Raţiu, a dat asigurări că suprafaţa de joc va fi refăcută în totalitate. „E normal ca gazonul să nu mai arate ca înainte de festival. Să nu uităm că pe arenă au intrat zilnic 60-70.000 de oameni. Însă, conform contractului dintre Cluj Arena SA şi organizatorii Untold Festival, aceştia se obligă să refacă orice stricăciuni, de orice natură, s-au produs în incinta Cluj Arena, pe perioada festivalului. În zilele următoare se va reînsămânţa suprafaţa de joc.

Eu pot să-i asigur, atât pe suporterii echipei naţionale, cât şi pe reprezentanţii Federaţiei Române de Fotbal, că vom face toate diligenţele pentru ca la ora jocului, programat pe 4 septembrie, stadionul şi suprafaţa de joc să arate impecabil”, a declarat Radu Raţiu. Administratorul stadionului a dat, de asemenea, asigurări că meciul dintre România şi Muntenegru nu va fi mutat în alt oraş.

Reamintim că la data de 4 septembrie Cluj Arena va găzdui primul meci al României, din campania de calificare la Cupa Mondială din Rusia.

Altfel, FRF a anunţat preţul biletelor pentru înfruntarea dintre Românie şi Muntenegru. Astfel, cel mai ieftin tichet pentru disputa de la Cluj-Napoca va costa 35 de lei, în peluze, iar cel mai scump 500 de lei în sectorul VIP, de la etajul 3 al arenei. La tribuna I un tichet va costa 150 de lei, respectiv 100 de lei la tribuna II. Tot 100 de lei vor costa biletele pentru Family Zone, iar în sectorul VIP de la etajul 4 al stadionului, un tichet va putea fi achiziţionat pentru 400 de lei. Meciul dintre România şi Muntenegru va reprezenta şi debutul ca selecţioner al germanului Christoph Daum. Echipa naţională de fotbal a României face parte din grupa E, alaturi de Danemarca, Polonia, Muntenegru, Armenia si Kazahstan.

Distribuie:

Postaţi un comentariu