Ganea și-a schimbat discursul după înfrângerea (1-2) de la Mediaș

Ionel Ganea a renunțat să-și mai critice jucătorii și speră să salveze Universitatea de la retrogradare
eepurl.com

Universitatea Cluj a pierdut la limită, scor 1-2, în deplasare, meciul cu Gaz Metan Mediaș, din cadrul etapei a VIII-a a Ligii I. Două gafe de proporții ale lui Gaston Mendy, fotbalsit revenit la ”U” după o aventură nereușită în ligile inferioare ale Franței, au decis destinația punctelor puse în joc.

Antrenorul ”șepcilor roșii”, Ionel Ganea, a recunoscut greșelile fotbalistului său, dar a declarat imediat după meci că nu se pune problema ca acesta să fie scos din lotul Universității. ”Au fost două greșeli personale care ne-au costat trei puncte, dar suntem o echipă și nu mai vreau să critic jucătorii. Mendy este un fotbalist foarte bun, a greșit din păcate decisiv pentru noi, dar sper să evolueze mult mai bine în următorul joc”, a declarat Ganea.

Înainte de pauza competițională datorată acțiunilor echipei naționale a României, același Ionel Ganea a dat afară opt jucători, despre care afirmase că nu mai au motivație. Pentru ”U” Cluj urmează meciurile cu Săgeata Năvodari, pe teren propriu și cu FC Botoșani în deplasare.

Postaţi un comentariu