Ganea și-a schimbat discursul după înfrângerea (1-2) de la Mediaș

Ionel Ganea a renunțat să-și mai critice jucătorii și speră să salveze Universitatea de la retrogradare

Universitatea Cluj a pierdut la limită, scor 1-2, în deplasare, meciul cu Gaz Metan Mediaș, din cadrul etapei a VIII-a a Ligii I. Două gafe de proporții ale lui Gaston Mendy, fotbalsit revenit la ”U” după o aventură nereușită în ligile inferioare ale Franței, au decis destinația punctelor puse în joc.

Antrenorul ”șepcilor roșii”, Ionel Ganea, a recunoscut greșelile fotbalistului său, dar a declarat imediat după meci că nu se pune problema ca acesta să fie scos din lotul Universității. ”Au fost două greșeli personale care ne-au costat trei puncte, dar suntem o echipă și nu mai vreau să critic jucătorii. Mendy este un fotbalist foarte bun, a greșit din păcate decisiv pentru noi, dar sper să evolueze mult mai bine în următorul joc”, a declarat Ganea.

Înainte de pauza competițională datorată acțiunilor echipei naționale a României, același Ionel Ganea a dat afară opt jucători, despre care afirmase că nu mai au motivație. Pentru ”U” Cluj urmează meciurile cu Săgeata Năvodari, pe teren propriu și cu FC Botoșani în deplasare.

Distribuie:

Postaţi un comentariu