Ganea, atac la adresa Marietei Anastasescu: “Ne minte mereu”

Foto: Dan Bodea

Ionel Ganea are zilele numărate la Cluj. Tehnicianul Universității a intrat în colimatorul conducerii “alb-negre” în urma rezultatelor slabe obținute în acest sezon. “Șepcile roșii” se situează pe ultimul loc în Liga I, cu doar un singur punct adunat în 6 etape.

Ganea dă vina pentru parcursul echipei și pe admistratorul judiciar Marieta Anastasescu, pe care o acuză că nu apără interesele formației universitare. “Vrea să fiu dat afară? Nu-i o problemă, dar să nu vină ea, care n-a făcut nimic în fotbal să-şi dea cu părerea. Am înţeles că a spus şi că trebuie să fie 25 de jucători în lot. De unde ştie ea câţi trebuie să fie? Să vină ea, să antreneze o dată, să vadă cum e! Acea clauză este una reciprocă. Şi eu trebuie să dau 100.000 de euro dacă demisionez. Nu trebuia să devină publică. S-a încălcat o clauza de confidenţialitate. Nu înţeleg de ce administratorul judiciar face afirmaţii la adresa mea. În primul rând, a făcut o mare eroare, pentru că n-a avut acordul creditorilor când am făcut convenţia”, a declarat Ionel Ganea, pentru ProSport.

Fostul dinamovist e nemulțumitși de faptul că primele de obiectiv nu au fost achitate către jucători. “Se vrea ca eu să fiu scos ţap ispăşitor, dar ce am făcut eu şi aceşti jucători în 3 luni nu s-a făcut în 7 ani. Prin munca noastră au intrat 1.8 milioane de euro la club, din drepturi tv, iar jucătorilor nu li s-a plătit prima de promovare. Administratorul ne minte mereu. Spune că o să găsim o soluţie, dar nu se face nimic. Cu siguranţă rezultatele erau altele, dacă jucătorii erau plătiţi”, a tunat tehnicianul Universitții Cluj.

Viitorul lui Ganea pe banca “șepcilor” se va decide luni, când va avea loc ședința Comitetului Creditorilor al clubului “studențesc”. Favorit să-i ia locul e Stelian Gherman, antrenorul Unirii Alba Iulia.

Distribuie:

Postaţi un comentariu