Galerie foto/”U” Jolidon răzbună meciul din tur și învinge acasă pe Neptun Constanța

Chiar dacă nu a marcat la fel de mult ca în alte meciuri, Mihaela Ani-Senocico (foto în alb) a contribuit decisiv la victorie prin pasele decisive date colegelor ei în atac (Foto: Dan Bodea)
eepurl.com

După surpriza neplăcută din turul de campionat când Universitatea Jolidon a pierdut la Constanța cu 33-25, „studentele” au reușit să-și spele onoarea și să câștige fără prea mari emoții duelul de pe teren propriu cu echipa de la malul Mării Negre, Neptun Constanța, scor 31-21.

Cu amintirea meciului din tur încă vie în memoria „studentelor”, acestea au început partida timorat, făcând multe greșeli pe faza de apărare care au permis echipei oaspete să se țină după adversarele lor până aproape din finalul primei perioade de joc. Mulțumită determinării interului dreapta, Laura Popa și a paselor perfecte cu care Mihaela Ani-Senocico și-a găsit colegele pe faza de atac, clujencele au reușit să intre la pauză cu un avantaj de patru goluri, 15-11.

Repriza a doua a partidei de la Cluj-Napoca nu a mai avut niciun istoric. Clujencele au dejucat jocul defensiv al adversarelor aproape la fiecare fază și au marcat de 16 ori fără a lăsa impresia că ar fi nevoie să forțeze prea mult. Numeroasele greșeli tehnice ale constănțencelor au făcut ca scorul final să fie 31-21 pentru ”U” Jolidon care, astfel, răzbună eșecul surprinzător din meciul tur.

Cea mai bună marcatoare a lui ”U” Jolidon a fost Laura Popa, autoare a opt goluri. Din echipa clujeană s-au mai remarcat și Vintilă, Senocico  și Chintoan, toate trei cu câte cinci reușite.

„ Mă așteptam la un joc extrem de tensionat având în vedere eșecul înregistrat la Constanța. Am început cu frică și am avut extrem de multe greșeli și extrem de multe ratări în situații de unu la unu, însă o echipă mare își depășește tracul și noi am reușit asta. Mă bucur că jucătoarele tinere au reușit să suplinească unele lipsuri și să facă față cu brio unui meci destul de tensionat. Gândul meu se îndreaptă către Vâlcea unde o să ne aștepte un meci cât o finală. Există multă oboseală, avem un program foarte încărcat, dar astăzi am greșit în prima parte pentru că am vrut neapărat să demonstrăm că în tur a fost doar un accident”, a delcarat după meci tehnicianul lui ”U” Jolidon, Horațiu Pașca.

Următorul meci al lui ”U” Jolidon va avea loc în deplasare, cu formația HCM Râmnicu Vâlcea, sâmbătă, în data de 22 ianuarie.

Mai jos puteți viziona o galerie foto realizată de Dan Bodea.

[nggallery id=364]

 

1 Comentariu

  1. POP HELGA spune:

    De departe esti cel mai bun fotograf sportiv din Cluj!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Postaţi un comentariu