Galerie Foto/ ”U” BT Mobitelco, victorie contra celor de la Timba Timișoara

Foto: Dan Bodea

Baschetbaliștii pregătiți de Dorin Pintea au învins fără mari emoții pe „urșii” de la Timba Timișoara, scor 93-74, în cea de-a doua partidă din cadrul primei zile a Turneului Internațional Cluj City Cup.

Din tabăra ardelenilor s-au remarcat Branko Cuic cu 26 de puncte și 9 recuperări, respectiv Mihai Silvășan, autor a 22 de puncte, aceștia fiind urmați de Kuburovic 15 puncte , Sparks 10 , Baciu 8 , Medvedj 6 , Lalovic 6 . De la gazde au mai evoluat Dragoste, Pogăcean, Lazăr.

De cealaltă parte, de la Timișoara, cel mai bun marcator a fost David Lawrence, fostul jucător al Clujului, cu 23 de puncte puse pe tabelă, urmat de Bridgewaters 12, Brown 8, Tasic 8, Florveus 6, Andries 6, Czmor 5, Mihuți 4, respectiv Păcurariu 2.

Astfel, ”U” BT Mobitelco, o echipă cu foarte multe noutăți, atât la nivelul jucătorilor cât și la cel al staff-ului tehnic, a ieșit învingătoare în primul meci jucat în fața propriilor fani.

Tehnicianul Dorin Pintea a declarat la finalul partidei că nu a reușit să-i dea minute de joc lui Dragoș Gheorghe, dar speră că în meciul de vineri va reuși să-l folosească. De asemenea, Alex Pop este sub tratament cu antibiotice, iar Hargrove nu a ajuns din SUA. „Mă bucur că am debutat acasă cu o victorie, este prima ca antrenor principal pe teren propriu. A fost un meci destul de bun pentru noi, mai avem însă de lucrat în apărare, dar sper să ne îmbunătățim jocul de la meci la meci”, a conchis Pintea.

În primul meci din cadrul turneului organizat de ”U” BT Mobitelco, maghiarii de la Jaszberenyi KSE  și-au adjudecat victoria în fața sârbilor de la Tamis Pancevo, scor 75-56.

Vineri, 13 august, clujenii vor juca împotriva formației Tamis Pancevo, începând cu ora 18.00, în timp ce Timba Timișoara și Jaszberenyi KSE vor juca de la ora 16.00.

Mai jos puteți vizualiza o galerie foto din timpul meciului Mobitelco – Timba, realizată de Dan Bodea

[nggallery id=140]

Distribuie:

Postaţi un comentariu