Galerie FOTO/ Bere, fumigene și petarde la marșului suporterilor Universității Cluj

Foto; Dan Bodea

Derby-ul CFR Cluj- Universitatea Cluj a fost prefațat de suporterii „studenților” printr-un marș la care au participat aproximativ 2000 de persoane.  Aceștia au blocat circulația prin centru orașului timp de două ore, sute de jandarmi fiind mobilizați pentru supravegherea grupului care, pe traseu, nu s-au sfiit să arunce petarde, să aprindă torțe și să scandeze injurii la adresa adversarilor.

Peste 2000 de suporteri ai echipei Universitatea Cluj au participat la tradiționalul marș care precede derby-ul Ardealului dintre CFR și Universitatea. „Alb-negri” și-au dat întâlnire pe Bulevardul Eroilor, „ocupând” terasele din zonă unde berea rece a fost dn belșug.

În jurul orei 18, după mai mult de o jumătate de oră în care au cântat și au detonat petarde sub atenta supraveghere a forțelor de ordine, suporterii „studenților” au pornit spre stadionul Dr. Constantin Rădulescu, unde se desfășoară meciul. Aproximativ 100  de jandarmi dar și Poliția Rutieră au însoțit grupul de suporteri care nu s-a lăsat intimidat de cântul puternic și ploaia care s-a abătut asupra Clujului.

Ajunși la stadion, suporterii ”U”-ști au fost controlați la sânge de forțele de ordine care au blocat circulația în zona stadionului, restricțiile de circulație urmând să fie ridicate după terminarea meciului, în jurul ore 23:00. Meciul CFR Cluj- Universitatea Cluj începe la ora 21:00, la meci fiind așteptați aproximativ 6000 de suporteri ai celor două echipe.

Mai jos puteți viziona o galerie foto din timpul marșului, realizată de Dan Bodea.

[nggallery id=388]

 

 

Distribuie:

Postaţi un comentariu