FOTO/ Liderul câștigă și când joacă slab. Gloria Bistrița 2-0 CS Mioveni

Gloria Bistrița a reușit o nouă victorie pe teren propriu, 2-0 cu CS Mioveni și încet-încet , se instalează confortabil în fotoliul de lider al seriei, chiar dacă meciul împotriva argeșenilor nu a fost unul dintre cele mai bune.

Lideră a seriei a II-a din liga secundă, Gloria Bistriția a primit sâmbătă vizita ocupantei locului 10 din clasament. Cu 11 puncte obținute  din cele trei victorii și două egaluri cu care bistrițenii au început sezonul, Gloria se anunța favorită certă în fața oaspeților care au izbutit prima victorie abia în etapa a 5-a, în fața codașei UTA Arad, după ce în prealabil înregistraseră două înfrângeri și două egaluri. În ciuda scorului indicat la finalul partidei, meciul nu a fost nici pe departe ușor, jocul aglomerat și apărarea exactă a piteștenilor ridicând mari probleme fotbaliștilor Gloriei.

Prima repriză a fost un regal de faulturi dure, faze alambicate fără nicio finalizare și, per-ansamblu, un joc slab calitativ, fără prea multe ocazii la cele două porți. Abia în minutul 45 se consemnează prima ocazie mare de gol a Gloriei, în urma unui corner executat de Stancu, fază la care Polgar reia spectaculos din semi-foarfecă spre poarta lui Ciucă, care reține fără mari emoții.

Repriza secundă a început cu o schimbare în atacul Gloriei, Brumă fiind înlocuit cu Antonache.  În începutul reprizei, Constantin Roșu se remarcă printr-o simulare în careul advers, pentru care primește cartonaș galben. Golul vine totuși în minutul 71, când portarul Mioveniului face cadou Gloriei un penalty, după un fault în careu la Roșu, materializat în gol de mijlocașul Marius Feher.

După deschiderea scorului, CS Mioveni iese la atac, fapt ce face posibilă faza golului doi, reușit de Chițu (minutul 90), care îl învinge din nou pe Ciucă cu un șut puternic, din 20 de metri, care mușcă din bara transversală.

S-a terminat 2-0 pentru bistrițeni, care contabilizează 14 puncte și cea de-a patra victorie a sezonului, plasându-se la patru puncte în fața echipei de pe locul 2, Metalul Reșița.

 „Am anticipat că va fi un meci greu cu cei de la Mioveni, așa a și fost. Am jucat mai slab, dar suntem fericiți că am adunat puncte și că am câștigat, deși jocul de astăzi a lăsat de dorit. Importante sunt punctele”, a declarat după meci tehnicianul Gloriei Bistrița, Cristian Coroian.

Etapa următoare, „alb-albaștri” joacă în deplasare cu lanterna roșie a seriei, UTA Arad, care în cinci etape a reușit să strângă un singur punct.

Gloria Bistrița: Albuț- Țârcă(D. Sânmărtean `35), Hlinca, Chibulcutean, Polgar- Budăcan (Chițu `62), Mărginean, Stancu, Roșu – Feher, Brumă (Antonache `46)

CS Mioveni: Ciucă- Pasăre (Biceanu `75), Stoica, Olteanu, Stan – Negoiță, Mazilu (Popa `75), Răuța, Ayza – Năstăsie, Tănasă

Mai jos puteți viziona o galerie foto realizată de Radu Hângănuț la meciul Gloria Bistrița-CS Mioveni.

Distribuie:

Postaţi un comentariu