FOTO/ Adio Rio! Clujenii au trăit în Piața Unirii ratarea calificării la Mondiale

Dezamăgirea a fost mare în rândul fanilor clujeni care au urmărit partida România-Grecia pe un ecran-gigant amplasat în Piața Unirii (Foto: Dan Bodea)

Naționala de fotbal a României și-a trecut în palmares un nou turneu final ratat, după ce marți seara au izbutit doar un egal cu reprezentativa Greciei, 1-1, în meciul disputat la București, pe Arena Națională, în prezența a peste 50.000 de fani „tricolori”. Nici clujenii nu au ratat partida considerată a fi „meciul unei generații” și au venit în Piața Unirii din centrul Clujului pentru a spera împreună la o minune.

Aproximativ 300 de fani ai naționalei au înfruntat frigul pătrunzător de afară și au vizionat partida România-Grecia pe un ecran uriaș amplasat în Piața Unirii din Cluj-Napoca. Înarmați cu steaguri tricolore și haine groase, suporterii au sperat că favoriții lor vor întoarce rezultatul de 1-3 înregistrat în turul de la Pireu și vor reuși astfel calificarea la turneului final al Campionatului Mondial din 2014, care va avea loc în Brazilia.

Spre dezamăgirea fanilor clujeni, fotbaliștii români nu au izbutit un meci bun și rezultatul final înregistrat pe tabelă a fost 1-1, după golul lui Mitroglou (minutul 24) și autogolul lui Torosidis (minutul 55). Mulți dintre aceștia au plecat supărați spre case încă de la pauză, vinul cald și ceaiurile fiind incapabile să rivalizeze cu confortul propriilor locuințe.

Mai jos puteți viziona o galerie foto realizată de Dan Bodea în Piața Unirii.

[nggallery id=298]

Distribuie:

Postaţi un comentariu