Fotbal / ”U” și CFR și-au reluat antrenamentele

Fotbaliștii de la Universitatea Cluj au efectuat, luni, primul antrenament al acestei veri / Foto: Dan Bodea

Luni, componenții celor două echipe de fotbal clujene din Liga I, ”U” și CFR, și-au reluat antrenamentele în vederea pregătirii noului sezon competițional. Antrenorul ”Șepcilor roșii” a avut la dispoziție 20 de jucători pentru prima ședință de reacomodare la efort. Între aceștia și Jovanovic, unul dintre cei trei fotbaliști achiziționați în această vară.

”Date fiind modificările care vor avea loc în sistemul competițional din prima ligă va fi un sezon foarte greu. Sunt șase echipe care retrogradează la finalul campionatului viitor, deci lupta în partea inferioară a clasamentulkui va fi una extraordinar de intensă. Eu sper că noi nu vom fi în această situație. Vrem să ne depășim performanța din sezonul precedent, dar nici nu putem să fim ipocriți să spunem că ne batem pentru podium. Am vrea să prindem un loc de cupă europeană, dar realist vorbind obiectivul nostru va fi slavarea de la retrogradare. Este un sezon de tranziție pentru fotbalul românesc și pentru noi toți cei implicați în fenomen”, a declarat Teja.

Universitatea Cluj va efectua antrenamente pe plan local până în data de 23 iunie când este prevăzută deplasarea în Austria, unde ”studenții” vor efectua un stagiu de pregătire și vor disputa șase meciuri amicale.

Și CFR Cluj a spus ”Stop” vacanței. Vasile Miriuță a avut doar 16 jucători la reunire însă, lotul va fi completat în zilele următoare cu ceilalți fotbaliști. Cinci transferuri au realizat oficialii de la CFR, iar în perioada următoare sunt așteptați și alți jucători. CFR va efectua cantonamentul de vară în Ungaria, la Budapesta, tot acolo urmând să joace și o serie de meciuri de verificare.

Distribuie:

Postaţi un comentariu