Fotbal / “U” Cluj, egal amical cu Unirea Jucu

Gabriel Jula (foto, în alb) nu se regăseşte la Universitatea Cluj. Atacantul nu mai marchează nici în partidele amicale / Foto: Dan Bodea

Rezervele lui Mihai Teja nu bat pe nimeni în amicale. Ultimul meci test, disputat miercuri seara, între Universitatea Cluj şi Unirea Jucu s-a terminat la egalitate scor 0-0. Aşa cum arată scorul a fost şi partida, anostă, fără prea multe realizări. Doar cele două şuturi în bară ale lui Calcan şi Cristocea din prima repriză au dat ceva emoţii fotbaliştilor din Liga a III-a.

După pauză „Şepcile roşii” nu au mai găsit drumul spre poarta formaţiei antrenate de Alpar Meszaros, în schimb fotbaliştii din Jucu au pus ei presiune pe Panagopoulos şi au avut câteva apariţii periculoase în careul universitarilor. Mihai Teja a trimis în teren următorul 11: Panagopoulos – Jovanovic, Doru Bratu, Skvork, V. Morar – Cristocea, Lungu – Achim, Paulinho, Calcan – Jula.

Pe parcursul jocului tehnicianul Universităţii a rulat mai mulţi juniori. Dacă în amicale alb-negri nu mai înving pe nimeni, pe piaţa transferurilor şefii lui ”U” dau lovituri după lovituri. La începutul acestei săptămâni s-a alăturat lotului lui Teja, Gil Bahia, iar miercuri s-a parafat înţelegerea cu Narcisse Bambara, ultima dată la Concordia Chiajna.

Ambii fotbalişti au semnat contracte valabile pentru următoarele două sezoane. În următoarele zile este foarte posibil ca şi internaţionalul George Florescu să ajungă la un acord cu oficialii Universităţii Cluj.

Distribuie:

Nu există Comentarii

  1. Andrei says:

    Cele întâmplate ieri au o explicație : în parșivenia lor subversivă, cei de la Unirea Jucu s-au prezentat la joc echipați în alb-negru, așa că ”universitarilor” le-a fost aproape imposibil să se decidă : care sunt ei și care sunt adversarii ?! Așa că, nu de puține ori, Mihai Teja s-a trezit dând indicații celor de la Jucu, scutindu-l pe Alpar Meszaros să-și mai răcească gura de pomană!
    În plus, se bănuiește un blat (cam fără zahăr!), ”răsuflând” faptul că un fotbalist anume al Unirii e frate cu unul dintre tușieri…

Postaţi un comentariu