Fotbal / Toți ochii pe tineret

Fotbalistul Universităţii Cluj, Andreas Calcan (foto, în alb şi negru), a impresionat la meciul şcoală al naţionalei de tineret, pentru care a şi înscris un gol / Foto: Dan Bodea

Selecționerul echipei naționale de tineret a României, Mihai Teja, a programat, marți, un meci test. ”Tricolorii mici”, cantonați la Buftea au fost împărțiți în două echipe și au încercat să-l convingă pe selecționer că-și merită locul în echipa națională. Pentru stagiul de pregătire de la Centrul Național de Fotbal de la Buftea, Mihai Teja a convocat nu mai puțin de 35 de jucători, repartizați în echipa galbenă, care a avut în componenţă fotbaliști ce evoluează în Liga a II-a, iar jucătorii legitimați la cluburi din Liga I, s-au echipat în roșu.

Partida test s-a terminat cu scorul de 5-0 în favoarea galbenilor, golurile fiind marcate de Ion, Calcan, legitimat la ”U” Cluj, dar împrumutat la CSM Râmnicu Vâlcea, Puțanu, autogol, Cerlinca și Mande. Tot la echipa jucătorilor din al doilea eșalon valoric a intrat în repriza a doua și Began, portarul CFR-ului. “Cu cât vezi mai mulţi jucători cu atât îţi dai seama de nivelul de pregătire şi al ligii I şi al ligii a doua. Eu cred ca am vazut jucători interesanti şi la liga a doua care cu siguranţă vor fi la lotul de tineret. A fost un test foarte bun”, a declarat Mihai Teja.

La jocul școală au asistat mai mulți oficiali din fotbalul intern, între care și administratorul special al ”U” Cluj, Vlad Munteanu.

Distribuie:

Postaţi un comentariu