Fotbal / Teodora Albon va arbitra în semifinalele Champions League

Clujeanca Teodora albon va conduce la centru semifinala din Liga Campionilor la fotbal feminin dintre Birmingham şi Tyreso / sursa foto: digisport.ro

La sfârşitul acestei săptămâni arbitrul clujean Teodora Albon va oficia la centru semifinala din Liga Campionilor la fotbal feminin, dintre formaţiile Birmingham, din Anglia şi Tyreso, din Suedia. Albon va fi asistată la cele două tuşe de Petruţa Iugulescu şi Mihaela Gomoescu, iar cel de al patrulea oficial va fi Cristina Dorcioman.

Este al treilea sezon consecutiv de Champions League în care Teodora Albon oficiază un meci din fazele terminale ale competiţiei, punctul culminant fiind atins în 2013 când a condus la centru finala celei mai importante competiţii intercluburi a Europei, dintre Wolfsburg şi  Lyon, finală câştigată de gruparea germană cu scorul de 1-0.

„Este o mândrie pentru mine şi pentru fotbalul românesc să fiudelegată la o astfel de partidă. Teamă nu îmi este, dar emoţii am, desigur. Până acum, am reuşit de fiecare dată să mi le stăpânesc, mă ajută mult şi experienţa acumulată în carieră”, a declarat Albon pentru siteul Federaţiei Române de Fotbal.

Distribuie:

Postaţi un comentariu