Fotbal / Ştefania Vătafu, din nou în topul fotbalului feminin

Ştefania Vătafu (foto, în centrul imaginii) a primit la sfârşitul acestei săptămâni pemiul pentru Cea mai bună jucătoare de fotbal din 2014

Campioana României cu Olimpia Cluj, Ștefania Vătafu, a fost desemnată cea mai bună jucătoare de fotbal feminin din România în anul 2014. Performanța este cu atât mai mare cu cât Ștefania a reușit să păstreze această titulatură, în 2013 tot ea fiind desemnată cea mai bună jucătoare.

Prezentă la decernarea premiilor AFAN, Ștefania a atras toate privirile participanților la gală, impresionând cu o rochie neagră elegantă, care i-a pus în evidență corpul atletic si totodată feminin (foto). „Sunt foarte onorată să primesc a doua oară titlul de cea mai bună jucătoare și totodată să mă aflu în aceeași sală cu atâta lume bună din sportul rege.

În același timp sunt fericită şi pot spune că prin premiul acesta, pe lângă mulțumirea de sine, îmi este justificată toată munca din anul 2014. În 2015, vreau să îmi adaug în palmares încă un titlu de campioană a României și Cupa României cu Olimpia UT Cluj.

De asemenea îmi doresc să ne calificăm cu echipa de club în primăvara UEFA Women’s Champions League și mai mult de atât, îmi doresc o calificare la Campionatul European cu echipa națională a României, ar fi un vis devenit realitate”, a declarat Ștefania Vătafu.

Distribuie:

Postaţi un comentariu