Fotbal/ Steaua vs Legia Varșovia în play-off-ul Ligii Campionilor

Campioana României la fotbal Steaua București va înfrunta formația Legia Varșovia în faza play-off a Ligii Campionilor, conform tragerii la sorți care a avut loc astăzi. Gruparea roș-albastră a făcut parte din urna favoriților însă, adversarul din următoarea etapă a competiției este unul cât se poate de puternic.

De 9 ori câștigătoare a campionatului Poloniei, ultima dată în sezonul trecut, Legia este cel mai puternic adversar pe care Steaua îl putea întâlni în play-off. Legia mai are în palmares numai puțin de 16 Cupe ale Poloniei și o Super Cupă, cucerită în 2009. În palmaresul plavilor se regăsesc și două semifinale în cupele europene. În 1070 Legia a jucat pen ultimul act al Cupei Campionilor, iar în 1991 a fost semifinalistă în Cupa Cupelor.

Prima confruntare dintre cele două formații va avea loc pe Arena Națională din București, în 20 sau 21 august, o săptămână mai târziu fiind programat returul. Dacă nu va reuși să treacă de campioana Poloniei, Steaua va evolua în grupele Europa League, fiind deja calificată pentru această fază a celei de a doua competiții continentale.

Distribuie:

Postaţi un comentariu