Fotbal/ Să vină Dinamo!

Steaua a trecut fără emoții de campioana Macedoniei, Vardar Skopje/ Foto: Dan Bodea

Campioana României nu și-a pierdut din strălucire nici la Skopje. Scandalul care l-a avut în prim plan pe MM Stoica, cel care a agresat doi jurnaliști în timpul antrenamentului oficial, nu a părut să-i afecteze pe steliști. Roș-albaștrii au deschis repede scorul, asigurându-și astfel prezența în turul următor al Ligii Campionilor. Stanciu a ridiculizat apărarea lui Vardar, a trimis pentru Piovaccari, care a înscris din cădere (’23).

După numai 13 minute, Stanciu putea majora diferența în două rânduri, însă a fost lipsit de șansă. „Militarii” au atacat în valuri, dar cei care aveau să puncteze au fost campionii Macedoniei, prin Kostovski, cu o lovitură de cap din 6 metri (’45+1).

Cele două formații au oferit un fotbal spectaculos și în repriza secundă. Câștig de cauză a avut însă Steaua. Bourceanu a punctat pentru 1-2, după o acțiune personală a lui Adi Popa (’72). Ultima ocazie a partidei a aparținut lui Stanciu, care a luat la țintă bara, dintr-o poziție ideală.
Echipa de start a Stelei: Tătăruşanu – Georgievski, Szukala, Gardoş, Latovlevici – Bourceanu, Pintilii (’77 Răduț) – Ad. Popa, N. Stanciu, Pârvulescu (’54 Iancu) – Piovaccari (’46 Nikolic).

Distribuie:

Postaţi un comentariu