Fotbal / S-a stabilit programul Ligii 1

CFR Cluj va debuta în noua ediţie a Ligii 1 în deplasare, la Viitorul Constanţa / Foto: Dan Bodea

Miercuri, la sediul Ligii Profesioniste de Fotbal a avut loc tragerea la sorţi a programului meciurilor din viitoarea ediţie a Ligii 1 de fotbal. Campionatul va debuta în forță pe 10 iulie, cu două partide mai mult decât interesante. Steaua – Petrolul și ASA Târgu-Mureș – Dinamo sunt capetele de afiş ale etapei inaugurale a sezonului 2015/2016, primul din istoria fotbalului românesc care se va disputa cu play-off şi play-out.

CFR Cluj va debuta în deplasare la Viitorul Constanţa, iar în cea de a doua etapă va primi vizita formaţiei ACS Poli Timişoara. Prima partidă dificilă pentru vişinii este programată în cea de a treia etapă, în care fotbaliştii lui Francisc Dican şi Dan Matei vor înfrunta în deplasare campioana României, Steaua Bucureşti. Eternul derby, Steaua – Dinamo se joacă în cadrul etapei a V-a.

Noua ediție a Ligii 1 va putea fi urmărită la Digi Sport, Dolce Sport, dar şi pe canalele Look TV şi Look Plus. Sezonul 2015/2016 va avea 182 de partide, care se vor disputa în 26 de etape. Primele șase clasate se vor califica în play-off, iar ultimele opt clasate vor lupta pentru evitarea retrogradării, în faza play-out.

ETAPA 1, 11 IULIE 2015
Astra Giurgiu – Concordia Chiajna
ASA Târgu Mureş – Dinamo
CSU Craiova – FC Botoşani
Viitorul – CFR Cluj
ACS POLI Timişoara – Pandurii
Steaua – Petrolul
FC Voluntari – CSMS Iaşi

Distribuie:

Postaţi un comentariu