Fotbal / Răzvan Cociş revine la naţională pentru dubla cu Grecia

Dacă va fi folosit de Victor Piţurcă în dubla cu Grecia, Răzvan Cociş (foto, în galben) va bifa selecţia cu numărul 50 la echipa naţională a României

Mijlocaşul clujean Răzvan Cociş a primit telegrama de convocare la echipa naţională de fotbal a României, pentru dubla cu Grecia din barajul de calificare la Cupa Mondială din Brazilia, de anul viitor.

Fotbalistul crescut de Universitatea Cluj revine astfel printre “tricolori” după mai bine de un an de zile de la ultima convocare.

Cociş evoluează în acest moment la Hoverla Ujgorod, ocupanta locului 12 în prima ligă din Ucraina, după 14 etape disputate.

La noua sa echipa, Cociş a jucat în şase partide în acest sezon şi a marcat un gol. Clujeanul a debutat în echipa naţională a României în 2005, într-un meci cu Andorra, a adunat până în prezent 49 de selecţii şi a marcat două goluri.

Ceilalţi fotbalişti convocaţi de Victor Piţurcă pentru meciurile cu Grecia sunt: Bogdan Ionuț Lobonț (AS Roma), Nicolai Dorin Goian (Asteras Tripolis), Vlad Iulian Chiricheș (Tottenham Hotspur FC), Răzvan Raț (West Ham United FC), Costin Lazar (PAOK FC), Bănel Nicoliță (AS Saint-Etienne), Gabriel Andrei Torje (Espanyol Barcelona), Alexandru Iulian Maxim (VfB Stuttgart), Gheorghe Bucur (Kuban Krasnodar), Gheorghe Teodor Grozav (Terek Groznîi), Claudiu Andrei Keșeru (SC Bastia), Bogdan Sorin Stancu (Genclerbirligi SK), Ciprian Andrei Marica (Getafe CF) și Marius Constantin Niculae (Hoverla Ujgorod).

Lista definitivă va fi anunţată pe 9 noiembrie. Cele două jocuri sunt programate în zilele de 15 noiembrie, ora 21.45, pe stadionul Giorgios Karaiskakis din Pireu, și 19 noiembrie, ora 21.00, pe Arena Naționala din București.

Distribuie:

Postaţi un comentariu