FOTBAL/ Rapid București retrogradată în liga secundă

Formația Rapid București a fost retrogradată de către Tribunalul de Arbitraj Sportiv (TAS) în liga secundă, iar locul acestora va fi luat de către Concordia Chiajna, conform mediafax.ro.

Cele două echipe s-au întâlnit pe data de 13 iulie pe stadionul Dinamo, într-un meci de baraj pentru obţinerea dreptului de participare în ediţia 2013/2014 a Ligii I. Partida a fost adjudecată de către giuleșteni cu scorul de 2-1.

Astfel, Rapid va evolua în liga a doua, iar Concordia Chiajna va juca în acest weekend împotriva Stelei, în locul alb-vișiniilor.

Rapid nu este doar retrogradată din Liga I, ci trebuie să şi returneze 200.000 de euro, avans virat de LPF din drepturile de televizare, bani necesari pentru funcţionarea clubului din Giuleşti.

Primarul Chiajnei şi preşedintele Consiliului de Administraţie al clubului Concordia, Mircea Minea a declarat că, nu se aștepta la o asemenea decizie din partea celor de la TAS. “Aşa cum v-am spus, noi am făcut toate demersurile necesare la TAS, iar acum câteva minute am primit un mesaj de la avocatul nostru care este acolo. TAS ne-a dat dreptate, nici nu îmi vine să cred. Mai fericit de atât nu ştiu când am fost. Concordia va juca în Liga I în locul Rapidului”, a spus Minea, pentru MEDIAFAX.

Distribuie:

Postaţi un comentariu