Fotbal / Mititelu dă în judecată televiziunea care deţine drepturile Ligii I

Nici nu a început bine Liga I de fotbal şi Adrian Mititelu ameninţă cu tribunalul pe toată lumea

Finanţatorul echipei FC Universitatea Craiova a anunţat, prin intermediul unui comunicat de presă postat pe site-ul oficial al clubului pe care îl patronează, că va da în judecată postul de televiziune care a transmis partida dintre CSU Craiova şi Pandurii Târgu Jiu. Revolta şefului de la FCU Craiova porneşte de la afirmaţiile comentatorului amintitei partide care folosea constant vechea denumire a echipei din Bănie „Universitatea Craiova” şi nu pe cea oficială a clubului primit de FRF în Liga I, „CSU Craiova”.

Mititelu s-a arătat deranjat şi de cifra de spectatori anunţată de comentatorul sportiv, 15.000 de oameni, în condiţiile în care conform lui Mititelu în tribunele „Centralului” din Craiova nu ar fi fost mai mult de 6.000 de spectatori, dintre care mai puţin de 3.000 plătitori. Deasemenea, Adrian Mititelu a mai anunţat că va acţiona în judecată şi o publicaţie sportivă.

Redăm mai jos comunicatul de presă postat pe site-ul www.fcuniversitatea.ro:

„În urma afirmaţiilor făcute de comentatorul TV, Cheltuitoru Adrian, la meciul disputat vineri seara între CSU – Pandurii, dar şi a materialelor de presă apărute ulterior meciului, CLUBUL DE FOTBAL UNIVERSITATEA CRAIOVA a făcut următoarele precizări:
I. Având în vedere că, atât la meciul dintre Rapid Bucureşti şi Club Sportiv U Craiova S.A., din aşa-zisa Cupă a Ligii, cât şi la partida de vineri seară din campionatul Ligii I, disputată pe stadionul <Ion Oblemenco> dintre Club Sportiv U Craiova S.A. şi Pandurii Tg. Jiu, comentatorii partidei, dar şi prezentatorii avancronicii dinaintea meciului şi după meci s-au exprimat, în mod mincinos şi fraudulos, că în aceste partide a evoluat echipa de fotbal UNIVERSITATEA CRAIOVA, dar şi afirmaţii de genul că UNIVERSITATEA CRAIOVA şi Pandurii Târgu Jiu au jucat până în prezent de opt ori şi că meciul disputat vineri, 25 iulie 2014, ar fi fost al nouălea meci disputat între cele două echipe, practic prin aceste spuse s-a indus în mod mişelesc în eroare opinia publică, că CSU CRAIOVA continuă activitatea FC UNIVERSITATEA CRAIOVA.

Faptele pârâţilor au fost făcute cu scopul clar de a favoriza grupul infracţional care face obiectul mai multor dosare penale dar şi civile, în a induce opiniei publice convingerea că CSU Craiova, echipă înfiinţată în mod abuziv, este adevărata UNIVERSITATEA CRAIOVA.
Astfel că, în urma acestor fapte abuzive săvârşite de LOOK TV, câteva sute de mii de oameni au putut fi induşi în eroare cu o situaţie de fapt neadevărată.

De asemenea, craincul TV, Cheltuitoru Adrian, în mod neprofesionist şi cu vădită rea-credinţă a indus în eroare publicul telespectator susţinând că pe stadionul <Ion Oblemenco> se află peste 15.000 de spectatori!!!! În condiţiile în care NU AU FOST MAI MULT DE 5 – maxim 6.000 de spectatori, dintre care numai 2.800 de bilete vândute.

Menţionăm că la pauza meciului CSU Craiova – Pandurii TG. JIU, ADRIAN MITITELU i-a transmis un SMS de bun simţ (prezentat mai jos) comentatorului TV, Cheltuitoru Adrian, cu privire la neadevărurile spuse în ceea ce priveşte meciul de fotbal CSU Craiova – Pandurii Tg. Jiu.

La începutul reprizei a doua, crainicul TV, Cheltuitoru Adrian, a făcut o precizare formală cu intenţia de a se disculpa din punct de vedere juridic, însă a continuat să dezinformeze publicul telespectator spunând ABSURDITĂŢI de genul că CSU CRAIOVA a obţinut imnul, culorile, stema UNIVERSITĂŢII CRAIOVA.

LUCRURI TOTAL NEADEVĂRATE ŞI CARE SE BAZEAZĂ NUMAI PE ZVONURI ŞI PE DEZINFORMĂRI FĂCUTE DE reprezentanţii CSU CRAIOVA.
CSU NU ARE NICI UN DREPT DE FOLOSINŢĂ A IMNULUI, A CULORILOR ŞI A SIGLEI, FAPTUL CĂ LE FOLOSESC ABUZIV NU ÎNSEAMNĂ CĂ AU ŞI DREPTUL.
În afară de afirmaţiile lor verbale NU EXISTĂ NICI O DOVADĂ în acest sens.
Cum poti să deţii imnul Universităţii Craiova când tu te numeşti CSU Craiova şi ai fost înfiinţată în 2013???!!!

II. Având în vedere că astăzi pe site-ul online al gsp.ro a apărut, din nou, o ştire mincinoasă cu caracter diversionist facem următoarele precizări:

Deşi GSP a sprijinit echipa UNIVERSITATEA CRAIOVA în lupta cu mafia FRF o foarte mare perioadă de timp, nu putem să nu remarcăm că în ultimele 3-4 luni de zile, caracatiţa CSU – PSD, care a reuşit să controleze o bună parte din mass-media, a pătruns, fie şi parţial, la gsp.

Fără a acuza la general acest prestigios ziar, este evident că în ultima perioadă, Edy Apostol, şi alţi ziarişti apăruţi de curând în această publicaţie, favorizează proiectul fraudulos de la Craiova susţinând minciunile şi dezinformările acestora.

Cum este posibil ca GSP să publice o ştire cum că Adrian Mititelu i-ar fi transmis un mesaj cu caracter ameninţător şi jignitor crainicului TV, Cheltuitoru Adrian fără să aibă vreo dovadă în acest sens????
De asemenea nu se justifică modul dublicitar şi neprofesionist al lui Edy Apostol care abordează ştirile de presă cu privire la CSU ca şi cum s-ar referi la adevărata UNIVERSITATEA CRAIOVA.

De asemenea nu putem înţelege cum pe prima pagină a ediţiei tipărite a ziarului Gazeta Sporturilor de sâmbătă, apare pe coperta un material cum că jucătorul Curelea a marcat pentru UNIVERSITATEA CRAIOVA?????!!

Sau de curând un articol de genul că CSU Craiova are sigla cu leul, iar în spatele acestui articol ca şi temeinicie apar ca «dovezi» declaraţiile unuia sau altuia fără să existe vreo probă reală  în acest sens???? nici vorbă de deontologie profesională, nici vorbă de interes în a publica o ştire reală totul s-a făcut cu un singur scop INDUCEREA OPINIEI PUBLICE ÎN EROARE.

Mai mult, în ultima perioadă, o bună parte din ziariştii gsp nici nu se mai ostenesc să ceară punctul de vedere al UNIVERSITĂŢII CRAIOVA.

Suntem curioşi cum ar reacţiona proprietarii LOOK TV sau GSP dacă mâine ar apărea pe piaţa concurentă a acestora CS LOOK TV şi CS GSP?? Cum s-ar simţi şi cum ar reacţiona????!!!!

Toate aceste aspecte enuntaţe demonstreză faptul că această caracatiţă FRF- PSD nu are limite şi încearcă să acapareze BRANDUL UNIVERSITATEA CRAIOVA apelând la toate mijloacele ilegale şi mizerabile demne de anii ‘50.

Prin urmare facem apel la suporterii Universităţii Craiova să nu ia în seamă informaţiile, ştirile cu caracter diversionist apărute în diverse structuri mass-media deoarece ele sunt făcute de propaganda CSU – PSD cu scopul acaparării BRANDULUI UNIVERSITATEA CRAIOVA, de către Partidul Social Democrat”.

Distribuie:

Postaţi un comentariu