Fotbal / Meciurile din Liga I se văd pe UPC

Compania UPC a ajuns la un acord cu deţinătoarea drepturilor TV pentru meciurile din Liga I şi Cupa Ligii, pentru următorii 5 ani

Compania UPC şi platforma sa de satelit, Focus Sat, vor difuza toate meciurile din cadrul campionatului Ligii 1 şi din Cupa Ligii în următorii cinci ani, se arată într-un comunicat de presă. Conform sursei citate, UPC şi Focus Sat au semnat recent un acord de distribuţie cu Intel Sky Broadcast Ltd. pentru transmisia celor două televiziuni Look TV şi Look Plus.

“Suntem încântaţi că le putem oferi clienţilor noştri această veste excelentă şi că vor putea urmări meciurile din cele mai importante competiţii fotbalistice din România. Am ajuns la un acord cu grupul care deţine drepturile pentru Liga 1 şi Cupa Ligii şi vom transmite meciurile în perioada 2014 – 2019. În afara zonei de acoperire UPC, cele două canale vor putea fi urmărite la nivel naţional”, a declarat Robert Redeleanu, Chief Marketing Officer al companiei amintite.

Distribuie:

Nu există Comentarii

  1. Tudorinho says:

    In sfarsit mai primim si noi o veste buna, chiar ne saturasem sa ne strangem la singurul prieten din cartier care era conenctat la RCS sa vedem meciurile.

    Cea mai buna miscare din ultimii ani a facut-o UPC-ul….felicitarile mele

  2. Uliu Alin says:

    Eu nu am auzit unu sa fie multumit de transmisiunile de la DIGI…de Dolce nici nu mai vorbesc. Asa ca Forza UPC.

Postaţi un comentariu