Fotbal / Liga I e tot mai scumpă

Românii vor vedea la TV, pentru un preț minim, doar jumătate dintre meciurile din Liga I și Cupa Ligii

Meciurile din Liga I și Cupa Ligii la fotbal nu vor fi retransmise in totalitate de operatorul de cablu UPC, singurul care a achiziționat până în acest moment drepturile TV ale fotbalului din România.

Potrivit unui comunicat de presă remis de operatorul de cablu amintit, doar postul de televiziune Look Plus va fi inclus în pachetul de bază, prin urmare doar meciurile de pe acest canal vor putea fi vizionate fără a se plăti o taxă suplimentară. Cel de al doilea canal, Look TV, va fi inclus într-o extraopțiune separată, pentru care fanii fotbalului vor plăti suplimentar 10 lei.

”Facem precizarea că pachetul de bază de televiziune UPC include canalul Look Plus, post TV care va difuza aproximativ jumătate din meciurile din Liga 1. Astfel, ne asigurăm că toţi clienţii noştri se vor bucura, fără cost suplimentar, de o mare parte din meciurile din Liga 1 şi Cupa Ligii. Totodată am creat o extraopţiune care se adresează acelor clienţi care doresc să aibă acces la toate meciurile din cele două competiţii. Astfel, compania UPC pune la dispoziţie, într-un pachet separat, întregul conţinut fotbalistic, pentru preţul de 10 lei lunar”, se arată în comunicatul de presă al operatorului de cablu.

Potrivit Mediafax, si operatorul Romtelecom care deţine reţele de cablu digital, prin iPTV şi satelit, este în negocieri cu Intel Sky Broadcast Ltd., pentru a difuza meciuri din Liga 1. Şi Orange Tv, furnizor de servicii de televiziune prin satelit, a demarat negocierile pentru retransmisia postuilor Look Tv si Look Tv Plus.

Meciurile din turul preliminar al Cupei Ligii se vor disputa în 16 iulie între Rapid București – CSU Craiova și ASA Târgu Mureș – CSMS Iași. Partidele din optimile de finală sunt programate în perioada 18-21 iulie. Liga I de fotbal va debuta la data de 25 iulie.

Distribuie:

Postaţi un comentariu