Fotbal / Ioan Andone s-a înţeles cu Apollon

Cu CFR Cluj Ioan Andone a cucerit dou[ titluri, acum se va duela cu Cadu pentru titlul din Cipru / Foto: Dan Bodea

Rămas fără angajament după despărțirea de Al Ettifaq, din Arabia Saudită, Ioan Andone va semna, duminică, un contract valabil pentru două sezoane cu formația Apollon Limasol din Cipru. Fostul tehnician al CFR-ului a fost aproape să semneze cu FC Brașov însă, vânzarea clubului de către Ioan Neculaie, actualul finanțator al ”Stegarilor”, către un grupa de oameni de afaceri din Brașov a căzut, iar Andone s-a reorientat rapid.

”Duminică vom semna contractul. În momentul de față pot să spun doar că ne-am înțeles asupra condițiilor în care ne vom începe colaborarea”, a dezvăluit Andone. ”Fălcosul” va fi ajutat în Cipru de fostul său elev Adrian Iencsi, acesta urmând să-i fie secund. În Cipru Ioan Andone se va duela cu fostul său căpitan din era CFR, Ricardo Cadu, în prezent aflat sub contract cu AEL Limasol.

După șase etape Apollon Lomasol ocupă poziția a doua în clasament, cu 12 puncte, patru în urma liderului APOEL. Cu noua sa echipă Ioan Andone va evolua și în Europa league, Apollon făcând parte din grupa A, alături de Villarreal, Borussia Monchengladbach şi FC Zurich.

Distribuie:

Postaţi un comentariu