Fotbal / Hotico dă în judecată Federaţia Română de Fotbal

Dan Hotico intenţionează să dea în judecată Federaţia Română de Fotbal

FCM Universitar Baia Mare riscă să nu mai evolueze în Liga a III-a în sezonul ce stă să înceapă.

Finanţatorul Dan Hotico nu ştie nici în acest moment dacă echipa va juca în viitorul sezon, pentru că se gândeşte serios să dea în judecată Federaţia Română de Fotbal, caz în care gruparea băimăreană va fi dezafiliată şi îşi va pierde dreptul de a evolua în campionat. Mai mult, Dan Hotico a rămas fără o sumedenie de jucători, mulţi dintre titularii de anul trecut părăsind echipa în această vară.

„Cei de la federaţie au făcut o ilegalitate. În primul rând, Adunarea Generală a hotărât, ca în Liga a II-a, să fie două serii a câte 14 echipe, iar Comitetul Executiv a trecut peste această decizie şi a făcut două serii cu 12, respectiv 13 echipe. Tot Adunarea Generală a decis că o singură echipă din Craiova poate evolua în liga secundă, dar acum sunt două formaţii înscrise. Eu am rămas cu un gust amar după toate aceste decizii şi nu am vrut să mă înscriu în Liga a III-a. Reprezentanţii celor două ligi (a II-a şi a III-a, n.red) au făcut însă presiuni să înscriu echipa. Eu vreau să dau în judecată FRF-ul în instanţele civile, pentru toate aceste nereguli. Dacă voi face acest lucru vom fi dezafiliaţi. Mă voi judeca precum Mititelu, iar dacă mi se va da dreptate, poate că cei din conducerea FRF ne vor lăsa să jucăm la anul, în Liga a II-a”, a declarat Dan Hotico.

FCMU Baia Mare a disputat doar o singură partidă în această vară. Maramureşenii au fost eliminaţi din Cupa României, după ce au pierdut în turul trei, scor 2-1, cu Avântul Bârsana.

Distribuie:

Postaţi un comentariu