Fotbal / Greu şi nu prea pentru Olimpia

Cap de serie la tragerea la sorți a grupelor Ligii Campionilor, Olimpia Cluj vrea să reediteze performanța din 2012 când au atins faza optimilor de finală / Foto: Dan Bodea

Campioana României la fotbal feminin, Olimpia Cluj, va evolua în grupa a V-a de calificare în Liga Campionilor, conform tragerii la sorţi de joi, de la Nyon. Clujencele vor juca în Slovenia, alături de echipa gazdă Pomurje, Parnu (campioana Estoniei) și Ekonomis (campioana Macedoniei). Meciurile din această fază a grupelor UEFA Women’s Champions League se vor disputa în perioada 9-14 august.

Campioanele României au fost cap de serie la tragerea la sorţi şi este principala favorită la calificarea în etapa următoare a întrecerii. „Sper ca în acest sezon să ne egalăm cea mai bună peformanţă. 2012 a fost cel mai bun an. Am câştigat eventul <campionat, plus Cupa României> şi am ajuns în optimile Ligii Campionilor, de unde am fost eliminaţi de Torres Calcio. Deocamdată am realizat eventul, rămâne să evoluăm la nivel înalt şi în Liga Campionilor”, a declarat antrenorul Mirel Albon.

Distribuie:

Postaţi un comentariu