Fotbal / “Gabio” pleacă de la CFR

Evoluţiile foarte bune în tricoul CFR-ului au atras atenţia oficialilor de la Juve Stabia care vor să-l achiziţioneze pe Gabioneta / sursa foto: cfr1907.ro

Denilson Gabioneta (foto) vă părăsi gruparea CFR Cluj încă din această iarnă, cu toate că împrumutul său la formaţia din Gruia urmează să expire abia la sfârşitul actualei ediţii de campionat.

Evoluţiile foarte bune ale brazilianului au atras atenţia oficialilor de la Juve Stabia, echipă ce evoluează în Serie B, în Italia. Conform presei din peninsulă fotbalistul ar fi soluţia ideală pentru Juve Stabia în tentativa acestora de a se salva de la retrogradare.

“Gabionetta este un fotbalist care ar impulsiona atacul, e tehnic şi are o viziune foarte bună a jocului. Poate juca în centru şi în benzile laterale, poate acoperi mai multe posturi, ar fi un transfer important”, menţionează jurnaliştii site-ului tuttomercatoweb.com. Şi fotbalistul CFR-ului a lăsat să se înţeleagă că îşi doreşte să se întoarcă cât mai repede în Italia, unde este legitimat la Parma.

Distribuie:

Postaţi un comentariu