Fotbal feminin/ Ștefania Vătafu, desemnată cea mai bună fotbalistă a anului

Foto: Dan Bodea

Fotbalul feminin nu a fost uitat de Asociația Fotbaliștilor Amatori și Nonamatori (AFAN), care a acordat, în cadrul unei gale desfășurate vineri seara la București, premii celor mai buni performeri din lumea fotbalului românesc. Printre laureați s-a numărat și fotbalista echipei Olimpia Cluj, Ștefania Iulia Vătafu, care a primit premiul pentru cea mai bună fotbalistă a anului 2013.

Ștefania Iulia Vătafu este actualmente componentă a echipei feminine de fotbal Olimpia Cluj, după ce în trecut jucase și la Clujana. Aceasta are la activ trei titluri de campioană națională, patru Cupe ale Românie, 30 de meciuri și 7 goluri pentru reprezentativele României de fotbal feminin și 7 goluri în cele 17 meciuri jucate în UEFA Women’s Champions League.

În prezența unei asistențe din care nu au lipsit Gică Popescu sau Gheorghe Hagi, fotbalista legitimată în Ardeal a primit premiul din partea mijlocașului Stelei, Cristian Tănase.  „Vă doresc un an 2014 cât mai bun și le mulțumesc din suflet pentru premiul și celor care m-au votat”, a spus tânăra fotbalistă de 20 de ani după ce a intrat în posesia diplomei.

În cadrul Galei Premiilor ANAF au mai fost premiați Nicolae Stanciu (premiul pentru cel mai bun tânăr jucător), Ciprian Tătărușanu (premiul pentru cel mai bun portar), Vlad Chiricheș și Florin Gardoș (premiul pentru cei mai buni fundași români), Alexandru Bourceanu (premiul pentru cel mai bun mijlocaș), Constantin Budescu de la Astra Giurgiu (premiul pentru cel mai bun atacant român), Eric de Oliveira (premiul pentru cel mai bun stranier al campionatului), Alexandru Bourceanu (premiul pentru cel mai bun fotbalist), Laurențiu Reghecampf (premiul pentru cel mai bun antrenor), Ionel Dănciulesc (premiul pentru întreaga carieră), Alexandru Tudor (premiul pentru cel mai bun arbitru român), conducătorul celor de la FC Botoșani, Cornel Șfaițer (premiul pentru cel mai bun conducător de club), Cătălin Tolontan (premiul pentru cel mai bun jurnalist de presă scrisă) și Vali Morar (premiul pentru cel mai bun jurnalist din audio-vizual),

 

Distribuie:

Postaţi un comentariu